Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.



Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας, που θα γίνει   στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, την  28η   του μηνός  Σεπτεμβρίου, έτους  2012, ημέρα Παρασκευή  και ώρα   19:00΄   (7:00 μ.μ.),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



                            ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 124.242,55 € και εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου,  για την προμήθεια εξοπλισμού του ειδικού σχολείου  Αριδαίας και το τμήμα ένταξης του 2ου Δημοτικού Αριδαίας, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης. 
2ο: Έγκριση  διενέργειας προμήθειας εξοπλισμού για το ειδικό σχολείο  Αριδαίας και το τμήμα ένταξης του 2ου Δημοτικού Αριδαίας, προϋπολογισμού 124.242,55 €.  
3ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 5.870,00 € και εγγραφή  στον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας, για την συντήρηση του ελικοδρομίου Προμάχων. 
4ο:       Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στο  αγρόκτημα  Αλώρου.  
5ο:                           Απ΄ ευθείας ανάθεση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται  στo αγρόκτημα Υδραίας, λόγω δύο άγονων δημοπρασιών.  
6ο: Αίτηση κατοίκων για την  ονομασία του συνοικισμού «ΠΕΥΚΩΤΟΥ» της Τ.Κ.  Βορεινού. 
7ο: Αίτηση της ΚΤΕΛ  Ν. ΠΕΛΛΑΣ  Α.Ε., με έδρα την Έδεσσα,   για  μείωση μισθώματος δημοτικού στεγασμένου χώρου (πρώην κλειστή αγορά Αριδαίας). 
8ο: Αίτηση της κ. Καραπάνου Παντελίτσας για  μείωση μισθώματος των δημοτικών  κατασκευών – ευκολιών δασικής αναψυχής στην περιοχή  «Δασάκι» Αριδαίας.
9ο: Αιτήσεις για διαγραφή – διόρθωση βεβαιωμένων οφειλών, προς το Δήμο Αλμωπίας. 
10ο: ΄Εγκριση τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 50α και στον χώρο  στάθμευσης,  του οικισμού Αριδαίας. 
11ο: Τροποποίηση της  αριθμ. 190/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας, που αφορά έγκριση τοπικού ρυμοτομικού εκτός   σχεδίου  πόλης (περιοχή φυτωρίου Δασαρχείου  Αριδαίας) για τη δημιουργία οικοπέδων σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
12ο: Έγκριση μελέτης του έργου «Συντήρηση δασικής οδοποιίας Τ.Κ. Περίκλειας και Αρχαγγέλου» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.

13ο: Έγκριση μελέτης του έργου «Συντήρηση δασικής οδοποιίας Τ.Κ. Γαρεφείου  και Όρμας» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.

14ο: Έγκριση μελέτης του έργου «Καθαρισμός αντιπλημμυρικών  αυλακών Τ.Κ.  Δωροθέας, Πολυκάρπης, Όρμας» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.

15ο:                       Καθορισμός ειδικότητας του προσωπικού (ενός ατόμου) ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα προσληφθεί για την κάλυψη  εποχιακών αναγκών του Δήμου Αλμωπίας. 
16ο: Καθορισμός του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού  δικαίου ορισμένου  χρόνου,  που πρόκειται  να προσληφθεί  για την  κάλυψη  αναγκών των παιδικών  σταθμών του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α) του Δήμου Αλμωπίας. 
17ο: Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έργων, του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.

18ο: Έγκριση  διενέργειας προμήθειας εργαλείων για το  εργοτάξιο του Δήμου, προϋπολογισμού 1.000,00 €. 
19ο: Έγκριση  διενέργειας προμήθειας υλικών συντήρησης χώρων πρασίνου, ποσού  10.000,00 €.  
20ο: ΄Εγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων  Β΄  τριμήνου, για έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού, έτους 2012. 
21ο: Έγκριση κατεπείγουσας μετακίνησης και  δαπάνης,   του κ. Δημάρχου   στην Αθήνα. 
22ο: Έγκριση  πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής  έργων.  
23ο: Μερική  τροποποίηση της  αριθμ. 117/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά αποδοχή  και κατανομή  χρηματοδότησης, για την κάλυψη  δράσεων πυροπροστασίας. 
24ο: Έγκριση παράτασης μίσθωσης κτιρίου,  για την στέγαση  του 5ου  Νηπιαγωγείου  Αριδαίας.

       
           Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...