Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ IPHONE5.


Η κατασκευή του iPhone 5 κοστίζει 167.50 δολάρια

Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του είναι ακριβότερα από αυτά του 4S

Η εταιρεία UBM TechInsights δημοσίευσε πρόσφατα μια εκτίμηση για το κόστος κατασκευής ενός iPhone 5, συγκεκριμένα της έκδοσης στα 16GB.

Σύμφωνα με την ανάλυση η οθόνη του νέου iPhone κοστίζει στην Apple 18 δολάρια για το πλαίσιο και 7.50 για την μεμβράνη αφής. Ο επεξεργαστής κοστίζει 28 δολάρια, η κάμερα 10 και οι ενσωματωμένες κεραίες WiFi, Bluetooth και GPS μόνο 4 δολάρια. Μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της συσκευής, το κόστος κατασκευής του ανέρχεται μόλις στα 167.50 δολάρια.

Το ποσό αυτό είναι αισθητά αυξημένο από τις προηγούμενες συσκευές της Apple. Η κατασκευή του iPhone 4S κόστιζε στην εταιρεία 132.50 δολάρια ανά συσκευή ενώ του iPhone 4 μόνο 112 δολάρια. Μάλιστα φαίνεται πως πέρα από την κάμερα και την μνήμη, όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα κοστίζουν περισσότερο από τα αντίστοιχά τους στις προηγούμενες συσκευές.

Η TechInsights αναφέρει στην ανάλυση της πως τα ποσά αυτά είναι προσωρινές εκτιμήσεις, αφού η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και δεν έχουν την δυνατότητα να την «ανοίξουν» για να αναλύσουν κάθε εξάρτημα της. Υπόσχεται μάλιστα να δημοσιεύσει μια πιο έγκυρη ανάλυση μόλις κυκλοφορήσει το νέο smartphone.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...