Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΕΞ....13 ΜΠΟΦΟΡ.


Magnify Image


 Οι ελληνικές ρετρό και σέξι εικόνες του Σαββατοκύριακου («άξιος, άξιος»)

Στο βιβλίο GREEK EROTICA (εκδόσεις Τσαγκαρουσιάνος) ο Βάσος Γεώργας αποθησαύρισε απ' το αρχείο του εκατοντάδες ερωτικές ταινίες της περιόδου 1955 - 1985.

Να άλλη μία απ' αυτές...

Magnify Image


Σεξ... 13 μποφόρ

Sex... in a Gale
1971


Magnify Image


Ένας ψαράς µε ξυρισµένο κεφάλι, προκειµένου να αποφύγει µια καταιγίδα, βρίσκει καταφύγιο σε ένα µικρό νησί µε φάρο όπου ζει ο φαροφύλακας (Λυκούργος Καλλέργης) µε τη µικρή του εικοσάχρονη κόρη, η οποία θα γνω­ρίσει τα µυστικά του έρωτα από το δάσκαλο.

Η υπόθεση θα περιπλεχτεί όταν καταφτάνει στο νησί ένα καϊκι µε τρεις χυµώδεις Αγγλίδες. Η καταιγίδα θα εξελιχθεί σε ερωτική θύελλα, χαρίζοντάς µας µια εξωφρενική και µοναδική στιγµή στην ιστορία του ελληνικού ερωτικού σινεµά.

Αν σας ορκιστώ ότι για πρώτη φορά είδα αναπτήρες να ανάβουν (συνηθισµένο πια φαινόµενο, κυρίως σε ροκ συναυλίες) στην προβολή αυτής της ταινίας, και το πλήθος να φωνάζει «άξιος, άξιος», τότε εύκολα µπορεί να συµπεράνει κανείς πως θεωρώ τον πρωταγωνι­στή της Κώστα Γκουζγκούνη σαν τον πρώτο πραγµατικό έλληνα ροκ σταρ.

Η συµµετοχή του Λυκούργου Καλλέργη, πρωταγωνιστή του Θεάτρου Τέχνης, µιας κατά τα άλλα σεβάσµιας τότε συνδικαλιστικής και πολιτικής φιγούρας (βουλευτής του ΚΚΕ για µεγάλο διάστηµα), καταγράφεται σαν το πιο αξιοπε­ρίεργο καλλιτεχνικό «πάντρεµα», αφού µάλιστα, απ' ότι φαίνεται στο φιλµ, ο εξηντάχρονος τότε ηθοποιός δείχνει όχι µόνο να ξανανιώνει ανάµεσα στις συµπρωταγωνίστριές του αλλά και να το απολαµβάνει υπέρ του δέοντος .. 


Magnify Image


Σενάριο: Κώστας Δρίτσας - Σκηνοθεοία: Χρυσόστοµος Λιάµπος Παραγωγή: Όσκαρ Φιλµς
Παίζουν οι: Κώστας Γκουζγκούνης, Λυκούργος Καλλέργης, Λίζα Λορέντζου, Πάρη Βασιλάκη, Βίκυ Κωνσταντινίδου, Πίτσα Μπαρκιά
1971 - έγχρωµο - 91 λεπτά 



Magnify Image

Magnify Image

Magnify Image




ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...