Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!


Το Aνέκδοτο του αιώνα: Nobel Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!
Διαβάζουμε στον Τύπο ότι "Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε ομόφωνα η νορβηγική επιτροπή να απονείμει το εφετινό Nobel Ειρήνης, για την συμβολή της, στην προώθηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωματων."

Από πού ν' αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε....

α) Για τη συμβολή της, στην προώθηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης....

Πράγματι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί την ειρήνη οπουδήποτε αλλού, εκτός από το εσωτερικό της. Γιατί, εάν δούμε ή ακούσουμε τα όσα γράφονται και λέγονται από τους πολίτες και ΜΜΕ της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, για την περιοχή του Ευρωπαϊκού Νότου, μάλλον βγάζουμε άλλα συμπεράσματα...Απλώς οι βομβαρδισμοί με φυσικά όπλα, έχουν δώσει τη θέση τους σε βομβαρδισμούς με οικονομικά όπλα...

β) ....της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωματων.

Νομίζω ότι εδώ η Επιτροπή Nobel, πρέπει να μας πουλάει τρέλα...Εάν η έννοια της Δημοκρατίας είναι το γεγονός ότι οι Κυβερνήσεις των χωρών, προκύπτουν από εκλογές, τότε ναι...Είμαστε μία ευτυχισμένη Δημοκρατία...

Όμως, η αγριότητα των οικονομικών μέτρων που εφαρμόζονται, ΧΩΡΙΣ την ύπαρξη αντίστοιχης εκλογικής εντολής, η βιαιότητα στην καταστολή των συγκεντρώσεων από τις Αρχές και τόσα άλλα παραδείγματα, είτε από την Ελλάδα είτε από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, μάλλον δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Κάποτε αυτά τα Βραβεία, είχανε ένα νόημα...Μία αξία...

Πλέον έχουμε την εντύπωση, ότι λειτουργούν σαν καθαρτήρια αμαρτιών των βραβευθέντων...






ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...