Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η "ΦΑΓΕ" ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.



Σε μια εποχή που η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ τη στήριξη των μεγάλων βιομηχανιών της, μια ιστορική εταιρεία επιλέγει να μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο.
Η ΦΑΓΕ, της οικογένειας Φιλίππου, σε μια εποχή κρίσης, στέλνει το λάθος μήνυμα αποδυναμώνοντας την παρουσία της στην Ελλάδα και επιλέγοντας το Λουξεμβούργο ως βάση της. Η Fage Luxemburg, η νέα εταιρεία συμμετοχών, θα αποτελεί πλέον τη μητρική η οποία θα έχει το γενικό πρόσταγμα, τη στιγμή που στη χώρα μας παραμένει πλέον ως θυγατρική η ΦΑΓΕ Dairy Industry.

Αξίζει να σταθούμε στη δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Αθανάσιου Φιλίππου, ο οποίος, σε σχετική ανακοίνωση, υποστηρίζει ότι «η (παραπάνω) αναδιάρθρωση βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά».

Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο κ. Φιλίππου τι σχέση έχει η ελληνική μας κληρονομιά με το Λουξεμβούργο. Προφανώς όση και ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε οι διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείες να μην περιλαμβάνουν περαιτέρω "ατυχήματα" όπως με τις παρτίδες των μουχλιασμένων γιαουρτιών. Στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, στον υπόλοιπο κόσμο όμως τέτοιες αστοχίες κοστίζουν ακριβά.




ΠΗΓΗ...eleftheriskepsii



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...