Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.



Σας καλούμε να έρθετε την 15η Οκτωβρίου 2012  ημέρα Δευτέρα   και ώρα 14.00 ΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο ΘΕΜΑ: Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμου, οικ. Έτους 2012

2ο ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση  του έργου «Οστεοφυλάκιο ΤΚ Αρχαγγέλου ΤΠ2012»

3ο ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή περίφραξης Νεκροταφείων Τ.Κ.Πολυκάρπης»

4ο ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση  του έργου «Κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων ΤΚ Σωσάνδρας»

5ο ΘΕΜΑ: Ψήφιση  πίστωσης για «Επεκτάσεις ΦΟΠ και παραλλαγές δικτύου ΦΟΠ» (Παραλλαγή  δικτύου Φ.Ι. Ξιφιανής) 

6ο ΘΕΜΑ: Ψήφιση  πίστωσης για «Επεκτάσεις ΦΟΠ και παραλλαγές δικτύου ΦΟΠ» (Παραλλαγή  δικτύου  2 Φ.Ι. Μεγαπλατάνου)

7ο ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπών έργων 

8ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή όχι ένδικων μέσων  κατά της υπ’αρίθμ. 89/2012 Διαταγής Πληρωμής .

9ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για να αντικρούσει την αγωγή (αίτηση-κλήση με αριθμ. Καταθ. 107/2012) του  Αθανασίου Καϊλάρη και λοιπών κατά του Δήμου Αλμωπίας, που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας,  κατά τη δικάσιμο στις 13-12-2012, ή σε κάθε μετά από αναβολή δικάσιμο.

10ο ΘΕΜΑ: Εξέταση ένστασης-προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας  με την επωνυμία «ΑΞΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», κατά της διακήρυξης του υποέργου «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ) και εκσυγχρονισμός  του υπάρχοντος  βιολογικού» και ειδικότερα  του άρθρου   22.8. αυτής «Τεχνική ικανότητα» και άρθρο 23.3. «Δικαιολογητικά Τεχνικής Ικανότητας».

11ο ΘΕΜΑ: Έγκριση Πρακτικού Καταλληλότητας για τον έλεγχο καταλληλότητας ακινήτων, προς μίσθωση  για τη Στέγαση  του 5ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας. 

12ο ΘΕΜΑ: Έγκριση των όρων για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για την Προμήθεια εξοπλισμού  Ειδικού Σχολείου  Αριδαίας και  Τμήματος ένταξης  2ου Δημοτικού Αριδαίας 

13ο ΘΕΜΑ: Έγκριση των όρων για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για την Προμήθεια υλικών συντήρησης εγκαταστάσεων άρδευσης

14ο ΘΕΜΑ: Έγκριση των όρων για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων

15ο ΘΕΜΑ: Έγκριση των όρων για την διενέργεια πρόχειρου  διαγωνισμού για την Προμήθεια με τίτλο Λοιπές προμήθειες ειδών γραφείου – αναλώσιμα Η/Υ – αναλώσιμα φωτ/κων μηχ/των.

16ο ΘΕΜΑ: Εξέταση εισήγησης των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, για αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και φωτισμού – Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...