Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.




Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή πραγματοποίησε συνάντηση με  το 15 μελές συμβούλιο των μαθητών, τους καθηγητές και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιείται στο χώρο του Γενικού Λυκείου.
Ο κ. Πασόης ενημερώθηκε για τους λόγους που οδήγησαν τους μαθητές σε αυτή την κίνηση και για τα αιτήματά τους.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στη συνάντηση ήταν το κτιριακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει το σχολείο τα τελευταία χρόνια λόγω του αυξημένου αριθμού μαθητών. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για την εξέλιξη των ενεργειών, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό από πλευράς του Δήμου, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. 
Επίσης, συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα αιτήματα των μαθητών τα οποία αφορούσαν  κυρίως θέματα υγιεινής, ασφάλειας και θέρμανσης, για τα οποία ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση τους στον βαθμό που είναι εφικτό.
Από την πλευρά τους οι μαθητές δήλωσαν ότι μετά από αυτά τα νέα δεδομένα, θα επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους και τις κινητοποιήσεις τους.

Από το Δήμο Αλμωπίας    

2 σχόλια :

ήταν κι άλλοι εκεί... το ρεπορτάζ είναι ελλιπές

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΘΕΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...