Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Magnify Image

Το We Are The Champions είναι το πιο πιασάρικο τραγούδι όλων των εποχών σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου Goldsmiths του Λονδίνου. 

Ο σκοπός της έρευνας ήταν να βρεθεί τι είναι αυτό που κάνει ένα τραγούδι αξιομνημόνευτο. Για να το πετύχουν αυτό οι ερευνητές παρακολούθησαν χιλιάδες εθελοντές που τραγουδούσαν από μια επιλεγμένη λίστα τραγουδιών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα τραγούδια που σε κάνουν να θέλεις να τα τραγουδήσεις περιλάμβαναν τέσσερα σημαντικά στοιχεία: Μεγάλες μουσικές φράσεις, αλλαγές της μελωδίας στο ρεφρέν, ανδρικά φωνητικά και ψηλές, δεύτερες αντρικές φωνές. 



Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμουλα και περαιτέρω έρευνες, οι επιστήμονες κατέληξαν πως το We Are The Champions ήταν το τραγούδι που οι περισσότεροι εθελοντές ήθελαν να τραγουδήσουν (καθώς το άκουγαν). 

Τα τραγούδια που κατέλαβαν τις υπόλοιπες θέσεις στην πεντάδα ήταν το Y.M.C.A των Village People, το Fat Lip (ΠΩΣ;!) των Sum 41, το The Final Countdown των Europe και το Monster των Automatic...





ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...