Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.


Διαμαρτυρία στους μνημονιακούς βουλευτές μέσω νέας διαδικτυακής εφαρμογής!

''Διάλεξε τον βουλευτή που θέλεις να κράξεις''.


Ένα πρωτότυπο site, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να διαμαρτυρηθούν προσωπικά σε όποιον πολιτικό επιθυμούν και να εκφράσουν την αντίδρασή τους στο Μνημόνιο 3.

Μαλιστα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, digitalprotest.eu, υπάρχει και κείμενο-διαμαρτυρία έτοιμο να αποσταλεί στον πολιτικό που θα διαλέξουν οι χρήστες για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.
Διάλεξε τον βουλευτή που θέλεις να κράξεις




Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής μαζικής αποστολής διαμαρτυριών εναντίων των βουλευτών που θα (ξανά) ψηφίσουν ένα ακόμη μνημόνιο εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Διαπιστώνουμε ότι η προσπάθειά μας για ψηφιακή διαμαρτυρία ήδη έχει γίνει θέμα σε πολλά ειδησεογραφικά portals και ιστολόγια. Τους ευχαριστούμε. Όλα φαίνεται να αναπαράγουν την είδηση από το enikos.gr που δημοσίευσε post με τίτλο "Διάλεξε τον βουλευτή που θέλεις να κράξεις", με αποτέλεσμα όλες οι αναφορές να έχουν τον ίδιο τίτλο.

Δηλώνουμε ότι πρόθεση μου δεν είναι κανενός είδους "κράξιμο" σε κανένα βουλευτή. Ο βουλευτής είναι ελεύθερος και ανεπηρέαστος να ψηφίσει ότι αυτός κρίνει ότι θέλει να ψηφίσει. Η εφαρμογή είναι μια "ευκαιρία" που δίνεται στους ψηφοφόρους ονομαστικά να απευθυνθούν σε βουλευτή/ες που επιθυμούν για να τους εκφράσουν τη διαμαρτυρία-αντίθεσή τους με το μνημόνιο #3. Τίποτε περισσότερο - τίποτε λιγότερο.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να γράψει το δικό του κείμενο ή να τροποποιήσει δείγμα διαμαρτυρίας που αναγράφεται.

Τελικά το αποστελλόμενο κείμενο φέρει την ευθύνη του υπογράφοντα και όχι της εφαρμογής.

Όλα τα στοιχεία των βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και στηρίζουν την κυβέρνηση προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της Βουλής.

Σας ευχαριστούμε :-)

DigitalProtest.eu





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...