Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΓΥΠΕΣ".


Η Αργεντινή δεν θα ταίσει τους «γύπες»
Η Κριστίνα Φερνάντεζ βλέπει επίθεση εναντίον του μοντέλου της χώρας της
Η απόφαση του εφετείου των ΗΠΑ που ζητά να πληρωθούν τα funds- «γύπες» στην ονομαστική αξία των ομολόγων της Αργεντινής τα οποία κατέχουν, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου της χώρας. Η Κριστίνα Φερνάντεζ υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή έχει ως στόχο το διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης με το οποίο προχωρά η χώρα, σε αντίθεση με τα αποτυχημένα μοντέλα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

«Λοιπόν, έχω άσχημα νέα για αυτούς. Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του 93% των ομολογιούχων που πίστεψαν ότι η Αργεντινή θα τους πληρώσει. Αυτούς θα πληρώσει η Αργεντινή», είπε σε τηλεοπτική της ομιλία.

Τα vulture funds είχαν αγοράσει ομόλογα της Αργεντινής πριν τις αναδιαρθρώσεις του 2002 και του 2010 για ως και 14 σεντς ανά δολάριο και δεν αποδέχτηκαν την αναδιάρθρωση, ώστε να πληρωθούν στο ακέραιο της ονομαστικής αξίας. Είναι η προσφιλής τακτική αυτών των funds, για αυτό και έχουν αποκτήσει το παρατσούκλι του «γύπα.»



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...