Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

"ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ".


     
     Ο Γιώργος Καρασμάνης, παρακολουθεί καθημερινά και από κοντά τις εξελίξεις στο σοβαρότατο για το Νομό μας ζήτημα του οδικού τμήματος Χαλκηδόνα-Γιαννιτσών και θεωρεί υποχρέωσή του να τονίσει για ακόμη μια φορά ότι: Στρατηγικός στόχος είναι και πρέπει να παραμείνει, η ανυποχώρητη διεκδίκηση των 120 εκατομμυρίων που υφαρπάχτηκαν με τις γνωστές άθλιες μεθοδεύσεις κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο.
          Ο στόχος αυτός, δηλαδή το να εμμείνουμε στην τάχιστη επιστροφή των χρημάτων που ανήκουν στην Πέλλα, υπαγορεύεται και από το γεγονός ότι, καμιά αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, δεν πρόκειται να δώσει για το συγκεκριμένο έργο ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! Ας ψάξουν οι άλλοι στις όποιες αναθεωρήσεις να βρουν χρήματα για έργα που τους αφορούν!
          Ας μη μας διαφεύγει ούτε μία στιγμή, ότι στην απαίτηση της επιστροφής των 120 εκατομμυρίων, έχουμε συμμάχους: Την επίσημη δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Σταύρου Καλογιάννη, όπως και την κατηγορηματική θέση των υπηρεσιών του Υπουργείου του, ότι οι Παρακάμψεις Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών «είναι έργο ώριμο και έπρεπε να έχει ήδη δημοπρατηθεί». Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το έργο είναι ενιαίο και ότι η διάσπασή του σε δύο ¨υποέργα¨, ήταν σκόπιμη απόφαση της τελευταίας στιγμής για να εκπονηθεί η περιβόητη μελέτη των 1,2 εκατομμυρίων!
          Οποιαδήποτε απόκλιση από αυτόν τον στόχο μας, κουβαλάει νερό στο μύλο όσων αντιστρατεύονται την υλοποίηση του μεγάλου έργου. Με άλλα λόγια, άστοχες κουβέντες στη Βουλή ή ανούσιες συζητήσεις στις  συσκέψεις επί συσκέψεων που πραγματοποιούνται, όχι μόνον δεν βοηθούν αλλά, απεναντίας, κάνουν ζημιά!
          Αντί όλων αυτών επιβάλλεται, όπως έχει ζητήσει ο Γιώργος Καρασμάνης, να γίνει το ταχύτερο ευρεία σύσκεψη υπό την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου και τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων και των Φορέων του Νομού μας, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και το έργο να ξεκινήσει



Από το Πολιτικό Γραφείο                        27/12/2012

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...