Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.



Επίσκεψη Μαθητών στο Δήμο Αλμωπίας
Σήμερα 21 Δεκεμβρίου  οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας συνοδευόμενοι από το διευθυντή κ. Μπίνο Δημήτρη και από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη και το προσωπικό του Δήμου.

Τους  μαθητές και τους καθηγητές υποδέχθηκε  με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος και το προσωπικό του Δήμου Αλμωπίας, με τους οποίους και αντάλλαξαν ευχές εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους και τους αντευχήθηκε να είναι πάντα δυνατοί, χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

Οι μαθητές φεύγοντας αποχαιρέτησαν το Δήμαρχο Αλμωπίας και δέχτηκαν τα χριστουγεννιάτικα κεράσματα από τη γραμματεία του Δημάρχου.

Επίσκεψη Δημάρχου Αλμωπίας στους παιδικούς σταθμούς 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Αβραάμ Δημήτρη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί 21 Δεκεμβρίου, τους παιδικούς σταθμούς της Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας όπου και πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές με τη συμμετοχή των μικρών μαθητών, των δασκάλων και των γονιών.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών οργάνωσαν μαζί με τα νήπια με επιτυχία τις χριστουγεννιάτικες γιορτές δίνοντας πραγματικά μαθήματα αγάπης για τον συνάνθρωπο μας.

Επίσκεψη Δημάρχου Αλμωπίας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ενιαίου Λυκείου

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χρήστου παραβρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών και των καθηγητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Αριδαίας.
 Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές και τους καθηγητές Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά και τόνισε πως είναι ελπιδοφόρο το μήνυμα ότι η νέα γενιά, οι πολίτες του αύριο, είναι συνειδητοποιημένοι και ενεργοί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...