Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΜΑΡΚΟΥ" ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ.


Το κέντρο ξένων γλωσσών Μάρκου διοργανώνει και φέτος την  καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο στην Αριδαία.
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από γονείς και μαθητές.
Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει απονομή επαίνων,χριστουγεννιάτικες μελωδίες από χορωδία και διάφορα χαρούμενα δρώμενα.

Η διασκέδαση θα απογειωθεί με την εμφάνιση-έκπληξη του αγαπητού νεανικού διδύμου Σταυρούλα-Νίκος , οι οποίοι έχουν ετοιμάσει ένα κατάλληλο για την περίσταση πρόγραμμα με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια.
Άλλη μια δράση του πετυχημένου κέντρου, που αποδεικνύει έμπρακτα, ότι εκτός της προσφοράς στη γνώση, προσφέρει και στον πολιτισμό της επαρχίας μας.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...