Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.



Πανέτοιμη η ομάδα του ΑΣ Πρόμαχοι για το αυριανό ντέρμπι με τον Ακρίτα Σωσάνδρας.
Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες των γειτονικών χωριών, αφού οι μεν Πρόμαχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ο δε Ακρίτας θέλει να επωφεληθεί από ενδεχόμενη νίκη και να φτάσει τους πρωτοπόρους.
Από μια αυτοψία που κάναμε στο γήπεδο του Ακρίτα, διαπιστώσαμε ότι τα χιόνια έχουν υποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι προφανώς θα διεξαχθεί κανονικά.
Η ομάδα των Προμάχων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και με την προσθήκη του τραυματία Προίκου, που επανέρχεται, θα παραταχθεί πλήρης.
Ο προπονητής της ομάδας Κανιέμπα, κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ως προς την ενδεκάδα και το σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα, αλλά έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως το πλούσιο υλικό που διαθέτει το ρόστερ .
Στο χωριό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία από τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι φίλαθλοι αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο της γειτονικής ομάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών.
Τα "Π.Ν." με όλο το δυναμικό τους θα βρίσκονται εκεί, καταγράφοντας, όπως μόνο αυτά  ξέρουν, τα πάντα.
Καλή επιτυχία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...