Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

Φωτογραφία
Συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα Β ερασιτεχνικής κατηγορίας  της ΕΠΣ Πέλλας.
Η ομάδα του ΑΣ Πρόμαχοι υποδέχεται στις 15.00 στο κοινοτικό γυμναστήριο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ", τον Αίαντα Μηλιάς.
Ο προπονητής των πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα Κανιέμπα, προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση πολλών νέων παικτών, δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων, και έτσι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα εναλλακτικά σχήματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μιλώντας στα "Π.Ν." μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Νίκη Βορεινού, τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ότι υπάρχει μακρύς δρόμος και πολλά δύσκολα παιχνίδια.Γι αυτό και δεν επαναπαύεται και διαρκώς βρίσκεται σε επαγρύπνηση.
Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μια δυνατή προπόνηση , όπου και θα καταλήξει στο τελικό σχήμα.
Από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Προίκος(Φουρτού), ο οποίος δέχτηκε για πρώτη φορά στη καριέρα του κόκκινη κάρτα, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Δημήτρη Άτζου που ταλαιπωρείται από τραύμα στον ώμο.
Στην ομάδα επικρατεί ομοψυχία και μεταξύ των αμυντικών παικτών και των επιθετικών, υπάρχει μια ιδιότυπη "κόντρα" για το ποια πτέρυγα θα βγει πρώτη στον όμιλο.Ήδη η άμυνα είναι η καλύτερη του ομίλου, ενώ η επίθεση είναι στη δεύτερη θέση.Ο δεινός σκόρερ της ομάδας Γ.Νάνος(Μπάμπης), έχει στοιχηματίσει με τον "βράχο" της άμυνας Ι.Μούγιο(Λάρυ) ένα τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, έχουν κλείσει ραντεβού σε "ιν" κομμωτήριο για περιποίηση κεφαλής, μιας και τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω τους.
Ο πρόεδρος της ομάδας "Μητσιμπόνας" βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον φροντιστή "Ιάπωνα", αλλά και τον μεγαλομέτοχο "Τεμπονέρα" για να διοργανώσουν ένα δείπνο-έκπληξη προς την ομάδα, την βραδιά της ΣΟΥΡΒΑΣ , που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής.
Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν δώσει ραντεβού στο γήπεδο την Κυριακή και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις με τις ευρηματικές τους ιδέες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...