Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ!


Αλλαγή των κανόνων οικονομίας από 2 Έλληνες!
Δύο νέοι Έλληνες από τη Θεσσαλονίκη, ο Τζάκο Καράσσο και ο Ηλίας Παντελάκης, φέρνουν τα πάνω κάτω στις ηλεκτρονικές αγορές και το εμπόριο γενικότερα. Το δημιούργημά τους, το dealingers.com αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και βγάζει κερδισμένους εμάς, τους καταναλωτές.
Με τη μέθοδο λοιπόν της αντίστροφης δημοπρασίας, οι δυο τους κατάφεραν να ανατρέψουν ίσως το βασικότερο κανόνα της οικονομία, τη σχέση ζήτησης-τιμής. Κι αυτό γιατί στο dealingers.com όσο πιο δημοφιλές είναι ένα προϊόν, αντί να ακριβαίνει όπως έχουμε συνηθίσει, η τιμή του μειώνεται! Πώς;
Με απλά λόγια, κάθε προϊόν στο dealingers.com έχει μια αρχική τιμή και όσοι περισσότεροι χρήστες συμμετέχουν στην ξεχωριστή του δημοπρασία, τόσο η τιμή πώλησής του πέφτει. Έτσι, επιτυγχάνεται η πώληση προϊόντων πάντα μα πάντα φθηνότερα!
Μπείτε κι εσείς στο dealingers.çom, μάθετε πόσο εύκολα δουλεύει και ανακαλύψτε πόσα πολλά και ποιοτικά προϊόντα μπορείτε να αποκτήσετε φθηνότερα!

Πηγή: dealingers.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...