Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

20ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΛΑ 11 ΓΛΩΣΣΕΣ!!!


  20χρονος Έλληνας μιλά 11 γλώσσες! (VIDEO)
Ονομάζεται Άλεξ Ρόουλινγκς, είναι 20 ετών και εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τον τίτλο του πιο πολύγλωσσου φοιτητή του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο ελληνικής καταγωγής Άλεξ μιλάει ήδη άπταιστα 11 γλώσσες και συνεχίζει...

Φοιτητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου σπούδασε ρωσικά και γερμανικά ο Άλεξ, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λονδίνο, μιλάει 11 γλώσσες σε πολύ καλό επίπεδο: αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, ολλανδικά, αφρικανικά, γαλλικά, εβραϊκά, ιταλικά και καταλανικά.

Οι πρώτες δύο γλώσσες που έμαθε ήταν τα ελληνικά και αγγλικά αφού η μητέρα του είναι μισή Ελληνίδα και όταν ήταν μικρός του μιλούσε αγγλικά, ελληνικά και λίγο γαλλικά. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν οι υπόλοιπες.

Ο Άλεξ θεωρεί ότι κάθε γλώσσα έχει τη δική της προσωπικότητα και σπάνια θα μπερδευτεί μόνο όταν δύο γλώσσες έχουν παρόμοιες προσωπικότητες όπως είναι τα ελληνικά με τα ισπανικά ή τα ολλανδικά με τα αφρικανικά.

Αγαπημένη του γλώσσα, τα ελληνικά, όπως δηλώνει ο ίδιος στο αφιέρωμα που του έκανε το BBC. ''Έχουν για μένα ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς είμαι πολύ συνδεδεμένος με την Ελλάδα'' συμπληρώνει στα... ιταλικά.

Επόμενος στόχος μάλλον τα αραβικά, όπως ό ίδιος δηλώνει στο BBC.






ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...