Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ


  
 Μετά από το κάλεσμα με την ανακοίνωση της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΛΑΣ αγρότες των χωριών της περιοχής με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώνονται από το πρωί του Σαββάτου 2/2 στον Κόμβο Γυψοχωρίου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. 
     Συντονίζονται έτσι και οι αγρότες της Πέλλας με τους συναδέλφους τους όλης της χώρας, από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη και με μπροστάρη το μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία διεκδικούν το αυτονόητο, τη δυνατότητα να συνεχίσουν να παράγουν κόντρα στις πολιτικές, που τους έχουν φέρει στα πρόθυρα του ξεκληρίσματος. 

      Εκφράζουν ακόμη και την αγωνία για το μέλλον των οικογενειών τους μιας και με τα νέα φορολογικά μέτρα, το συνέχεια αυξανόμενο κόστος παραγωγής, τις απλήρωτες για μήνες παραγωγές τους, τις απαράδεκτα χαμηλές τιμές παραγωγού από εμπόρους-βιομήχα-νους,τα χαράτσια σε ΕΛΓΑ & ΟΓΑ, την επικείμενη φορολόγηση των χωραφιών τους, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στις πομώνες & τα σπίτια τους, κλπ., μοιάζει σκοτεινό και αβέβαιο.
     Στους διερχόμενους από το μπλόκο οδηγούς μοίραζαν την Ανακοίνωση με τα αιτήματά τους ζητώντας την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα τους. Παράλληλα τους μοίραζαν και κομπόστες ροδακίνων από ροδάκινα απλήρωτα ακόμη από το καλοκαίρι του 2012.
    Εκπρόσωποι της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ συνεχίζουν τις περιοδείες στα χωριά με το κάλεσμα τους ενίσχυση του μπλόκου, πράγμα που αναμένεται σύμφωνα και με τη θετική ανταπόκριση των αγροτών από αύριο Κυριακή 3/2  και με νέα τρακτέρ στον Κόμβο του Γυψοχωρίου.

     Το μπλόκο των αγροτών της Πέλλας επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευ-τής του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης ενημερώνοντάς για την κατάθεση σχετικής με τα δίκαια αιτήματα της αγροτιάς Επίκαιρη Ερώτηση στον Πρωθυπουργό από τη Γεν.Γραμμα-τέα του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα. 
      Οι αγρότες της Πέλλας καλούν τους συναδέλφους τους να ενισχύσουν από αύριο Κυριακή το μπλόκο για να δυναμώσει η φωνή αντίδρασης γιατί , όπως τονίζουν και στο κάλεσμά τους , «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...