Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, σε συνέχεια των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων για τη συνέχιση και στο μέλλον της απρόσκοπτης λειτουργίας του  Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» χωρίς αποκλεισμούς των ομάδων δικαιούχων και με διασφαλισμένες τις θέσεις εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού, κατέθεσε προς τους Υπουργούς Εργασίας, Εσωτερικών και Υγείας σχετικό Υπόμνημα των εργαζομένων Ν.Πέλλας στο εν λόγω Πρόγραμμα.
Με το κατατεθέν Υπόμνημα ο Γιώργος Καρασμάνης, αφού επισημαίνει ότι το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του κατέχει την πρώτη θέση στη συνείδηση και του πιο απομακρυσμένου πολίτη της χώρας με πρακτικά, ουσιαστικά και πολύ μεγάλα κοινωνικά αποτελέσματα, ζητάει από τους αρμόδιους Υπουργούς να εγγυηθούν, τόσο τη συνέχιση της λειτουργίας του χωρίς αποκλεισμούς των ωφελούμενων ευπαθών κοινωνικών ομάδων από αυτό, όσο και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού, του οποίου οι συμβάσεις λήγουν στις 31-03-2013.
Τέλος ο Βουλευτής τονίζει για μία ακόμη φορά ότι το νέο πρόγραμμα «κατ’ οίκον φροντίδα των συνταξιούχων» που θα εφαρμοστεί από 01-04-2013, πρέπει να είναι επί της ουσίας διάδοχο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ώστε να εξυπηρετούνται όλοι όσοι χρήζουν άμεσης βοήθειας και συμπαράστασης, όπως άλλωστε συνέβαινε έως σήμερα, ενώ παράλληλα ζητά και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Προγράμματος, οι οποίοι παραμένοντας απλήρωτοι για επτά και πλέον μήνες βρίσκονται στα όρια της κοινωνικής εξαθλίωσης.




ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...