Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: « ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑΣ».



Αναμένονται οι τελικές υπογραφές για την πρόσληψη των καθηγητών 

Σε συνέχεια παλαιότερης ανακοίνωσης από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, με την οποία γινόταν γνωστό ότι δίνεται λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει από το μήνα Σεπτέμβριο  αναφορικά με την πρόσληψη καθηγητών στα Ωδεία των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας, σας ενημερώνουμε ότι, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έγινε γνωστό ότι, υπογράφηκε χθες, 18 Φεβρουαρίου, η σχετική απόφαση 48075 από τον ίδιο και εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου, και σήμερα υπογράφεται από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η τελική υπογραφή από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της προκήρυξης των θέσεων. Με την εν λόγω απόφαση εγκρίνεται η πρόσληψη 18 καθηγητών για το Ωδείο Έδεσσας και 49 καθηγητών για τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας. Να σημειωθεί ότι η  ρύθμιση δεν ισχύει για όλους τους νομούς της χώρας αλλά κατ’ εξαίρεση μόνο για το Νομό Πέλλας.

Ο κ. Σταμενίτης δηλώνει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη ενός θέματος που απασχόλησε έντονα την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα. Η υπογραφή από τον Υπουργό Οικονομικών θα δώσει οριστική λύση  σε ένα θέμα, για την επίλυση του οποίου, ο Βουλευτής είχε εξ’ αρχής επαφές, τόσο με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη (υπέγραψε την απόφαση στις 28 Δεκεμβρίου 2012), όσο και με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών ( υπογράφηκε από τον κ. Σταϊκούρα στις 17 Ιανουαρίου 2013).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...