Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ.(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ).

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» είχαμε σήμερα το απόγευμα στο διοικητήριο της  ΠΕ Πέλλας.
Κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ του υπουργού εσωτερικών Ε.Στυλιανίδη και όλων των φορέων του νομού, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» παρέδωσαν τα αιτήματά τους, εκφράζοντας την αγωνία τους για το κλείσιμο του προγράμματος  και ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας για τις δεκάδες απολύσεις που φημολογούνται.
Η αρνητική απάντηση του υπουργού  τους  απογοήτευσε και ήδη προγραμματίζουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα
Αποχωρώντας  από το διοικητήριο οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στους δρόμους της Έδεσσας.
Να τονίσουμε ότι στο διοικητήριο υπήρχαν και πολλοί αγρότες οι οποίοι κατέθεσαν κι αυτοί υπόμνημα με τα δικά τους αιτήματα.













ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ

1 σχόλια :

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί αναμφισβήτητα την τελευταία δεκαετία, την πλέον αποδεκτή από το κοινωνικό σύνολο και πετυχημένη κοινωνική υπηρεσία που παρέχουν οι Δήμοι. Στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», που εξυπηρετεί κατ΄οίκον 100.000 και πλέον ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες, απασχολούνται 4.000 εργαζόμενοι, με αβέβαιο εργασιακό μέλλον, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, οικιακής βοήθειας και ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης συμβάλλοντας με τρόπο ουσιαστικό στο κοινωνικό κράτος και στις προνοιακές δομές της χώρας.Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτουν αυταπόδεικτα πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έχουν προσληφθεί μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ..Η κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα έχει ολέθριες συνέπειες για τους ηλικιωμένους και τα ΑΜΕΑ, που χωρίς τη βοήθειά που τους παρέχει το πρόγραμμα θα μείνουν στο έλεος της τύχης. τους Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» πρέπει να παραμείνει κρατικό και να παρέχεται δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...