Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε υπόμνημα στη Βουλή το έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Άρνισσας που αφορά την έλλειψη κτιριακής υποδομής του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Άρνισσας.  
Ως γνωστό, μετά από πρόταση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας αποφασίσθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το 2011 η δημιουργία της Α΄ τάξης Λυκείου και στη συνέχεια το 2012 των Β΄ και Γ΄ λυκειακών τάξεων στην Άρνισσα. 
Ο Βουλευτής επισημαίνει ότι η κτιριακή υποδομή για το Γυμνάσιο και Λύκειο της Άρνισσας δεν επαρκεί και οι πραγματικές ανάγκες για μια σχολική μονάδα δυναμικότητας 180 μαθητών προϋποθέτει τον υπεύθυνο προγραμματισμό ανάλογης υποδομής 
Ο Γιώργος Καρασμάνης ζητάει από τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων & Εσωτερικών να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της κτιριακής υποδομής, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας της Άρνισσας, όπως ακριβώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Άρνισσας  προτείνει στο υπόμνημα τους. 


ΤΡΙΤΗ  5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013          ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...