Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ LIBERATION: ΘΕΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ!


1Αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας Liberation που μετά τον Πάπα, καλεί τον... Θεό να παραιτηθεί!
«Μετά τον Πάπα... Θεέ παραιτήσου κι εσύ» είναι το τίτλος της εφημερίδας, που με αυτό τον τρόπο θέλησε να κάνει το δικό της καυστικό σχόλιο για τα σκάνδαλα που πλήττουν τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και –σύμφωνα με τους... συνωμοσιολόγους- οδήγησαν στην πρωτοφανή απόφαση του Πάπα Βενέδικτου να υποβάλει την παραίτησή του.

«Η Εκκλησία απειλείται από τις αντιδραστικές της ιδέες» γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας πως... οι λογαριασμοί του Πάπα στο Facebook και το Twitter δεν είναι αρκετοί. 
Και μετά την εκλογή του νέου Πάπα, το Βατικανό θα συνεχίσει την πορεία στα μυστικά και τις ίντριγκες. «Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι θα υπάρξει διάδοχος και ότι ο διάδοχος θα είναι άνδρας», σύμφωνα με τη Liberation.

Ευθύνες όμως έχει και το ποίμνιο. «Όποιο κι αν είναι το όνομα του νέου Πάπα, θα πρέπει η κοινή γνώμη να είναι κατηγορηματική και να μην επιτρέψει αυτή τη στροφή της καθολικής εκκλησίας στον φονταμενταλισμό. Ευτυχώς που η γαλλική Βουλή ψήφισε υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι κι αυτό μια απάντηση»...

1




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...