Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ.


Η Αλβανία ζήτησε το κεφάλι του Αλή Πασά
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ζήτησε επίσημα από την Τουρκία να επιστραφούν το κεφάλι του Αλή Πασά και τα οστά του Σαμί Φρασέρι που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη.
Σχετικά με το θέμα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο τα οποία αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Άμυνας στα Τίρανα, ο Αλβανός πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ισμέτ Γιλμάζ την οριστική επίλυση του ζητήματος αυτού.
Τα τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι το αίτημα αυτό του Σαλί Μπερίσα αποσκοπεί στην απόκτηση των ψήφων των Αλβανών εθνικιστών.
Μάλιστα πριν από ένα μήνα ο επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η επιστροφή του κεφαλιού του Αλή Πασά- το οποίο είχε ζητήσει σε πιάτο και πήρε η Υψηλή Πύλη επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - και των οστών των αδελφών Φρασέρι στην Αλβανία, θα είναι μεταξύ των κύριων καθηκόντων της επιτροπής για τα 100 χρόνια της επετείου της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, άσχετα αν οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν περάσει...



ΠΗΓΗ...http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...