Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.


Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν  με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ   με τον ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ.
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και το οποίο ανέδειξε και τυπικά την ομάδα των Προμάχων ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του ομίλου.
Παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι, ανοίχτηκαν σαμπάνιες και οι κατάμεστες από κρεατικά σχάρες, πήραν κυριολεκτικά φωτιά.
Υπό τον ήχο μουσικής γλέντησαν μέχρι αργά την μεγάλη επιτυχία του χωριού και έδωσαν όλοι μαζί την υπόσχεση, ότι του χρόνου θα βάλουν τα δυνατά τους για να τιμήσουν την ιστορική φανέλα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Αλέξης Νάνος-πρόεδρος: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον κόσμο μας, για την στήριξη της ομάδας μας και για του χρόνου τους υποσχόμαστε πιο δυνατές συγκινήσεις".
Μανώλης Κοβάτσης-προπονητής: "Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ομάδας,και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον κόσμο που με εμπιστεύθηκαν. Εύχομαι στο χωριό , πάντα να πρωταγωνιστεί".
Γιώργος Αμπάρης-αρχηγός: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στον καταπληκτικό μας κόσμο που μας ακολουθούσε εντός και εκτός. Του χρόνου θα πολεμήσουμε για το καλύτερο".
Γιώργος Νάνος-σκόρερ της ομάδας: " Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για όλη τη βοήθεια που μου πρόσφεραν. Τα πολλά γκολ που πέτυχα είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και εγώ απλώς τα εξαργύρωνα. Εύχομαι τα καλύτερα για του χρόνου".
Γιάννης Προίκος-ο αγαπημένος των φιλάθλων: “Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας βοήθησαν πολύ».
Γιώργος Τανούρης-14χρονο ταλέντο: " Ευχαριστώ τον προπονητή μου , που πιστεύει σε μένα και μου δίνει χρόνο στους αγώνες. Θα προσπαθήσω να  φανώ αντάξιος των προσδοκιών του. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά".































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...