Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!


Εορταστική φιέστα ετοιμάζει αύριο Κυριακή 17/3 ο 
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα αύριο η πρωταθλητές, αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ σε μια τυπική διαδικασία μιας και ο τίτλος έχει ήδη κριθεί.
Η διοίκηση και οι φίλαθλοι του χωριού, έχουν ετοιμάσει για μετά το παιχνίδι εορταστικές εκδηλώσεις στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ.
Έχουν αγοραστεί ποτά , αναψυκτικά και κρέατα, ενώ προετοιμάζονται και μεγάλα ηχοσυστήματα για το ανάλογο γλέντι.
Όπως μας δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Βασίλης Δήμπαλας "καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του χωριού να έρθει στο γήπεδο και να γιορτάσει με τα παιδιά μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την καταπληκτική φετινή πορεία της ομάδας".
Ο δυνατός άνεμος που έπνεε κόπασε και όλα δείχνουν ότι αύριο θα γίνουν όλα πραγματικά όπως έχουν προγραμματιστεί.
"Όλοι οι φίλαθλοι να έρθουν στη γιορτή μας, για να τους ευχαριστήσουμε και να τους χειροκροτήσουμε για την αμέριστη υποστήριξή τους, όλη αυτή την χρονιά" μας δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Δημήτρης Άτζος.
Ο πολυαγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών Γιάννης Προίκος (φουρτούνας), αναφερόμενος στο αυριανό event μας τόνισε τις θερμές ευχαριστίες των παικτών προς τους φιλάθλους και τελειώνοντας είπε "ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη γιορτή και την αυριανή δεν πρέπει να την χάσει κανείς".
Εν αναμονή της αυριανής ημέρας λοιπόν και να θυμίσουμε, ότι το παιχνίδι ξεκινά στις 11.00 το πρωί και με το τέλος του, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...