Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.



Με κατάθεση ερώτησης  στη Βουλή και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, αλλά και με επιστολή προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης ζητά τη διατήρηση των Δικαστικών Τμημάτων και Τμημάτων Ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. του Νομού Πέλλας.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και στα πλαίσια της συγχώνευσής των υπηρεσιών, προβλέπεται ο περιορισμός των Δικαστικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ελέγχου των καταστημάτων Δ.Ο.Υ. για όλη την επικράτεια.  Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη, ο Νομός Πέλλας είναι ένας από τους νομούς της χώρας που παρουσιάζουν χωροταξικές ιδιαιτερότητες και για το λόγο αυτό είναι αναγκαίο να υπάρξει μια διαφορετική αντιμετώπιση και να διατηρηθούν τα τμήματα και των δύο καταστημάτων Δ.Ο.Υ του Νομού. Τα εν λόγω τμήματα, τόσο της Δ.Ο.Υ Γιαννιτσών, όσο και αυτά της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, θα πρέπει να ενισχυθούν και να αναβαθμιστούν. Αναφορικά με το κατάστημα των Γιαννιτσών θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από πλευράς Υπουργείου για την κάλυψη των οργανικών θέσεων.
Επιπρόσθετα η ανάγκη για αποτελεσματική είσπραξη των ληξιπρόθεσμών χρεών, σε μια δύσκολη για την Ελλάδα οικονομική συγκυρία, απαιτεί ύπαρξη Δικαστικού Τμήματος και Τμήματος Ελέγχου στις Δ.Ο.Υ. και μάλιστα στελεχωμένα με επαρκές προσωπικό.
Αναφορικά με το κατάστημα της Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών, ο Βουλευτής σημειώνει στην ερώτηση του ότι: « Στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών η πορεία είσπραξης του δωδεκάμηνου 2012 των ληξιπρόθεσμων οφειλών, έναντι των ληξιπρόθεσμων οφειλών που υφίσταντο στις 31/12/2011 παρουσιάζει ποσοστό επίτευξης στόχου 78,9%. Το ποσοστό αυτό κατατάσσει τη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών στην τρίτη θέση μεταξύ των εβδομήντα Δ.Ο.Υ της χώρας της ομάδας Γ».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...