Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.


Τα ψηλά τακούνια τα λατρεύουν όλες οι γυναίκες και αυτό γιατί κάνουν τη σιλουέτα τους να φαίνεται πιο λεπτή, τις γάμπες τους πιο ψηλές και τη στάση του σώματος τους πιο σωστή.




Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν ξέρουν όλες οι γυναίκες να περπατάνε με άνεση πάνω σε ψηλά τακούνια. Φυσικά και αυτό, όπως και πολλά άλλα στη ζωή, είναι ζήτημα εξάσκησης.


Ακολούθησε τις συμβουλές μας και ετοιμάσου για υψηλές επιδόσεις.

1. Μη ξεκινήσεις με πολύ ψηλά τακούνια, αλλά με μεσαίου μεγέθους που μπορείς να τα ελέγξεις πιο εύκολα. Ευτυχώς, η φετινή μόδα επιτρέπει τα midi τακούνια που μερικές σεζόν πριν ήταν κόκκινο πανί.

2. Επέλεξε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια που δεν πιέζει το πόδι σου στο μπροστινό μέρος, δεν κακοποιεί την καμάρα σου και δεν σου δημιουργεί φουσκάλες στη φτέρνα. Με λίγα λόγια, αν θέλεις ψηλά και άνετα τακούνια, επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι.

3. Τα τακούνια έχουν τη τάση να σπρώχνουν το σώμα προς τα μπροστά. Για να ισορροπήσειςκαλά πάνω τους, κράτησε τη πλάτη και το κεφάλι σου προς τα πίσω.



4. Κατά τη διάρκεια του περπατήματος το βάρος του σώματος μετατοπίζεται από το ένα πόδι στο άλλο και ουσιαστικά συγκεντρώνεται στην περιοχή του μεταταρσίου και των δαχτύλων. Αν δεν είσαι συνηθισμένη στα μεγάλη ύψη, ξεκίνησε με ένα ζευγάρι ανοιχτά πέδιλα που δεν εγκλωβίζουν την μπροστινή περιοχή.

5. Με τα τακούνια δεν μπορείς να κάνεις μεγάλα βήματα. Συνήθισε να περπατάς αργά και σταθερά και όχι σα να φοράς τα αθλητικά σου και τρέχεις στο γήπεδο.

6. Μην φοράς ποτέ καινούρια τακούνια σε ένα event που θα μείνεις πολύ ώρα όρθια ή θα περπατήσεις. Το καλύτερο, μάλιστα, είναι να φορέσεις τα τακούνια σου πρώτα στο σπίτι για να τα ανοίξεις και να τα φθείρεις λίγο από κάτω για να μην γλιστράνε.



7. Τα τακούνια λειτουργούν πολύ διαφορετικά στον δρόμο απ’ ό,τι σε ένα εσωτερικό χώρο με χαλί. Αν είσαι αρχάρια, μη κάνεις ηρωισμούς και απέφυγε τα πλακόστρωτα και τις άλλες επικίνδυνες αποστολές.

8. Τα τακούνια με την υποστηρικτή πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος (φιάπα) είναι πολύ πιο άνετα καθώς το ύψος τους μοιράζεται. Έτσι, μπορείς να φοράς πολλούς πόντους αλλά στο περπάτημα να αισθάνεσαι τους μισούς.

9. Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικοί πάτοι που θα διευκολύνουν πολύ τι περπάτημα σου πάνω σε τακούνια. Υπάρχουν πάτοι από gel που απορροφούν τους κραδασμούς, άλλοι που εμποδίζουν την ολίσθηση των ποδιών προς τα μπροστά, άλλοι που υποστηρίζουν την καμάρα και άλλοι που ενδείκνυνται για όσους έχουν πρόβλημα με το μετατάρσιο. Αναζήτησέ τους σε φαρμακεία.



10. Μετά από μια περιπέτεια σε μεγάλο ύψος, τα πόδια σου τα μόνο που ονειρεύονται είναι ένα ζεστό ποδόλουτρο. Αντάμειψέ τα για να μπορούν και την επόμενη μέρα να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.




ΠΗΓΗ...http://www.galsnguys.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...