Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Α΄' ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ: "ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ".



ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
Συναδέλφισσες/οι
Ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια με τη μείωση του μισθού, συνέχισαν με τις υποχρεωτικές μετακινήσεις και την ενοποίηση των νομών στις μεταθέσεις.Άλλαξαν το νομικό πολιτισμό με το πειθαρχικό δίκαιο, επιχειρώντας να μας εκφοβίσουν.Σχεδίασαν την αξιολόγηση τιμωρητικά και εισήγαγαν τον ανταγωνισμό  και την ανθρωποφαγία μεταξύ των συναδέλφων. Μας απαξίωσαν ηθικά στην κοινωνία ως τεμπέληδες.Μας εξοντώνουν ψυχικά κάθε μέρα.Η αύξηση του διδακτικού ωραρίου έρχεται να συμπληρώσει τον κρίκο μιας αλυσίδας που έφτιαξαν για να μας δέσουν και να μας συντρίψουν.Είναι ξεκάθαρο ότι το ζήτημα τους δεν είναι το οικονομικό πρόβλημα.Είναι η επίφαση για να επιτύχουν κάτι πολύ χειρότερο.Να χτυπήσουν την καρδιά του εκπαιδευτικού συστήματος, τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαλύσουν κάθε ευκαιρία για μόρφωση των παιδιών  και να χειραγωγήσουν απόλυτα  τον ελληνικό λαό.Είναι πατριωτικό μας καθήκον πλέον να αντισταθούμε σ’ αυτά τα σχέδια.Η ενότητα, η ομοψυχία και η συμμετοχή είναι καθήκον μας.Τα αιτήματά μας δεν είναι συντεχνιακά πλέον.Είναι πολιτικό το αίτημα.Η πολιτική αυτή καταστρέφει τις ζωές μας.
Επιτέλους είναι και ηθική υποχρέωση όλων των εκπαιδευτικών να καταστήσουν απόλυτα σαφές στην υπόλοιπη κοινωνία - που θέτει ζήτημα οκνηρίας για όλους εμάς - τί σημαίνει να υποχρεώνεσαι να εργαστείς στην άλλη άκρη της Ελλάδας με ένα πενιχρό μισθό και με αυξημένο πλέον ωράριο, συντηρώντας δύο σπίτια και ασκώντας πνευματικό έργο με όποιες δυσκολίες συνεπάγεται αυτό.Φτάνει πια με την εκμετάλλευση των εκπαιδευτικών και τις εύκολες κρίσεις για το έργο τους! 
Απαιτούμε τη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης των προέδρων όλης της χώρας για να λάβουμε δυναμικές αποφάσεις.Ήρθε η στιγμή του πολέμου.Ως εδώ ήταν η ανοχή μας.Καλούμε τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα.Είναι πλέον ζήτημα τιμής και αξιοπρέπειας για εμάς και τις ζωές των παιδιών μας.
  
         Ο Πρόεδρος 
         Τριαντάφυλλος Σερμέτης   

                                                                           Ο Γραμματέας  
                                                                  Πέτρος Πριβαρτιτσάνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...