Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Δημοσιοποίηση Επανάληψης στο Ορθό της Κατάστασης Κατάταξης Απορριπτέων της Δράσης 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία του Μέτρου 2.1.4. του ΠΑΑ 2007-2013»

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 29-05-2013 δημοσιοποιήθηκε επανάληψη στο ορθό της Κατάστασης Κατάταξης Απορριπτέων της Δράσης 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία του Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013. Η δημοσιοποίηση της Κατάστασης πραγματοποιήθηκε με ανάρτηση της στα Γραφεία της ΔΑΟΚ Πέλλας και αποστολή της προς ανάρτηση και δημοσιοποίηση στους Δήμους της περιοχής.
Η επανάληψη στο ορθό αφορά στη αναγραφή του κωδικού απόρριψης 1213004 «Αριθμός αιτηθέντων ζώων μεγαλύτερος του αριθμού τους στο μητρώο της κτηνιατρικής υπηρεσίας» και η επαναλαμβανόμενη στο ορθό Κατάσταση φέρει ως ημερομηνία την 29-05-2013.

Επισημαίνονται τα παρακάτω:
1.     Η παρούσα δημοσιοποίηση παρατείνει την περίοδο υποβολής των ενστάσεων οι οποίες πλέον υποβάλλονται εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της επαναλαμβανόμενης στο ορθό Κατάστασης Κατάταξης Απορριπτέων.  
2.     Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο φορέα υλοποίησης, που για την περιοχή της Έδεσσας – Αριδαίας είναι η ΔΑΟΚ Πέλλας.
3.     Η οριστική κρίση των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων που ενδεχομένως θα υποβληθούν.
4.     Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΔΑΟΚ Πέλλας, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής Έδεσσας, Διοικητήριο, Έδεσσα, 2ος όροφος, γραφείο 209, τηλ. 2381351383.
                                                                                                           Ο Δ/ΝΤΗΣ

                                                                                          

ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...