Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

Δύο επιστολές δηλητηριασμένες στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης
Δύο επιστολές δηλητηριασμένες πιθανότατα με ρικίνη στάλθηκαν στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και σε οργάνωση, της οποίας ο ίδιος είναι επικεφαλής, για τον περιορισμό της οπλοκατοχής.

Η προκαταρκτική εξέταση των επιστολών δείχνει ρικίνη, επιβεβαίωσε η αστυνομία, αλλά θα γίνουν επιπλέον εξετάσεις.

Και οι δύο επιστολές είχαν περιεχόμενο που αφορά τη συζήτηση σχετικά με τη νομοθεσία περί όπλων. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι οι αρχικές δοκιμές στα δύο γράμματα, που άνοιξαν το ένα στη Νέα Υόρκη και το άλλο στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, εντόπισαν την παρουσία της ρικίνης.

Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τα γράμματα αντιμετώπισαν «δευτερεύοντα συμπτώματα» της έκθεσής τους στη ρικίνη, είπε επίσης η αστυνομία.

Το ένα από τα γράμματα ανοίχτηκε την Κυριακή στην Ουάσινγκτον από τον Μαρκ Γκλέιζ διευθυντή της επιτροπής που είναι ενάντια στην παράνομη χρήση των όπλων μια ομάδα που ασκεί πιέσεις για αυστηρότερους νόμους στην οπλοκατοχή και ιδρύθηκε από το Μπλουμπεργκ. Και οι δύο επιστολές περιείχαν απειλές κατά του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...