Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ "ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ".



Η χειμερινή περίοδος, που τελείωσε,σημαδεύτηκε από τα ξέφρενα πάρτυ , που γίνονταν κάθε Πέμπτη στο καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ.
Όλη η νεολαία της περιοχής διασκέδαζε μέχρι πρωίας στο πλήρως ανανεωμένο κατάστημα, υπό την καθοδήγηση πολλών και έμπειρων dj' s και ήταν σημείο αναφοράς για την διασκέδαση της Πέμπτης.
Το καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ θέλοντας να κλείσει τη σεζόν, ευχαριστώντας τους πολυπληθείς θαμώνες του, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Μαίου ένα αποχαιρετιστήριο live event με το αγαπημένο ντουέτο ΝΙΚΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ,δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χειμερινή περίοδο.

Στη ζωντανή βραδιά που θα ξεκινήσει κατά τις 23.00 το βράδυ της Πέμπτης θα εμφανιστούν και πολλοί άλλοι συνεργάτες-καλλιτέχνες των παιδιών και αναμένεται να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο, που μόνο το καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ μπορεί να κάνει.
Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας και προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη γιορτινή βραδιά, που η επιτυχία της είναι εγγυημένη.


6 σχόλια :

ΤΕΜΠΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

ΑΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ IP TOY ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...