Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ.

Μαϊντανού συνέχεια. Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ

"Όταν μια χώρα έχει πολλούς κάδους απορριμάτων και δε βλέπεις σκουπίδια στους δρόμους, είναι πλούσια. Όταν μια χώρα δεν έχει κάδους απορριμάτων και έχει πολλά σκουπίδια στους δρόμους, είναι φτωχή. Όταν μια χώρα έχει και πολλούς κάδους και πολλά σκουπίδια, είναι τουριστική". 

Τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ, παρουσίασε σήμερα ο μαϊντανός Όλγα Κεφαλογιάννη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο 49 δευτερολέπτων βίντεο, το οποίο έχει ως σύνθημα το "Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου", η Όλγα και η παρέα της μας λένε πως η Ελλάδα είναι μια υπέροχη ηλιόλουστη χώρα, αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα. Έχει πολλούς Έλληνες.

Ως εκ τούτου, ο ξένος επισκέπτης, σύμφωνα πάντα με την Όλγα και την παρέα της, ο ξένος επισκέπτης, μπορεί "περίπου" να απολαύσει τις μαγικές ελληνικές παραλίες, καθώς εκεί οι Έλληνες παίζουν ρακέτες, τα κρυστάλλινα νερά, αφού εκεί πετάμε σκουπίδια, την ηρεμία, την οποία διαταράσσουμε βάζοντας μουσική, αλλά και τη φιλοξενία, αφού τους βλέπουμε απλά σαν ευρώ. 

Ο μαϊντανός Όλγα, προφανώς ξέχασε να μας εξηγήσει, για ποιο λόγο εφαρμόζονται "περίπου" οι νόμοι που αφορούν το φράξιμο των αιγιαλών από ιδιώτες και την απαγόρευση της εισόδου του κοινού σε ένα χώρο που βάσει νόμου είναι κοινόχρηστος, τι ισχύει όσο αφορά τη νομοθεσία κατά της ρίψης σκουπιδιών, αλλά και χημικών αποβλήτων σε παραλίες και υδάτινους χώρους και σε τελική ανάλυση, γιατί σε μια χώρα η οποία είναι αμιγώς τουριστική, δεν υπάρχουν ή δεν εφαρμόζονται νόμοι που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και της τουριστικής αγοράς.

Μην ανησυχείς μαϊντανέ, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω:

Πρόστιμο 10.000 ευρώ για τη ρίψη σκουπιδιών εκτός κάδων απορριμάτων. 
Πρόστιμο 1.000.000 ευρώ, σε όποιον ιδιώτη/επιχειρηματία/ελευθ. επαγγελματία δε δίνει απόδειξη.
Πρόστιμο 10.000.000 ευρώ σε όποιον ιδιώτη/επιχειρηματία/ελευθ. επαγγελματία δε δίνει απόδειξη, η οποία να συμφωνεί με τις αναγραφόμενες/καθορισμένες τιμές του προϊόντος ή της υπηρεσίας. 
Πρόστιμο 100.000.000 ευρώ σε όποιον φοροδιαφεύγει.
Πρόστιμο 1.000.000.000 ευρώ σε όποιον παρανόμως εισπράττει έστω 1 ευρώ δημοσίου χρήματος. 

Ξεκινήστε από το τελευταίο και όλα θα πάνε καλά.

Α ναι. Απολαύστε το βίντεο, που λογικά επιμελήθηκε το 4χρονο ξαδερφάτσι της Όλγας από την Κρήτη. 

http://www.youtube.com/watch?v=9DX0ONLvVeo
ΥΓ:Αυτό το παραμύθι, ότι "έχουμε τη λαμογιά μέσα μέσα μας και πως "ο Έλληνας δεν αλλάζει" που σας πότισαν τα τσοντοκάναλα και κάτι πονηροί πολιτικοί σαν τον Πάγκαλο, το οποίο επαναλαμβάνετε δεξιά και αριστερά σαν υπνωτισμένοι, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Έλληνες ζουν και στη Γερμανία και στην Αμερική και στη Σουηδία και στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο, και ζουν με τους νόμους και τους κανόνες των κρατών αυτών και όχι της Ελλάδας.





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...