Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

1.                                                                                 
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


        Σας προσκαλούμε να έλθετε στη συνεδρίαση  της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου  Αλμωπίας,  που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  και  στην αίθουσα  συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου την  29η   του  μηνός Αυγούστου  έτους  2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα   20:00   (8:00  μ.μ.),  για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα γίνει  την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα την ίδια ώρα:

1)    Γνωμοδότηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2014.
2)    Γνωμοδότηση για  τον προϋπολογισμού του Δήμου  Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014.
3)    Επαναλειτουργία ή μη της εμποροπανήγυρης Αριδαίας.    
.

                     
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
                               ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ




2.                                           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, την  20η του μηνός Αυγούστουέτους  2013,  ημέρα  Τρίτη  και ώρα     8:30 μ.μ. (20:30),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
                              ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο:

Αποδοχή   χρηματοδότησης 8.900,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών,  για την κάλυψη δαπάνης μεταφοράς μαθητών κατά τη σχολική περίοδο 2012-2013.




2ο:




Αποδοχή απόφασης ένταξης πράξης στο πρόγραμμα «Αστική αναζωογόνηση 2013-2015» του Πράσινου Ταμείου, αποδοχή των όρων της απόφασης ένταξης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες. Εγγραφή της  χρηματοδότησης στον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμωπίας, οικον. έτους 2013.

3ο:




Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 102/2013 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ως προς  το σκέλος της μελέτης για την προμήθεια απορριμματοφόρου ανακύκλωσης. 


4ο:





΄Εγκριση υποβολής της πράξης με ακρωνύμιο “Lhi-Lna  II” ,   στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
5ο:






΄Εγκριση υποβολής της πράξης με ακρωνύμιο “Tranwaste” στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
6ο:





΄Εγκριση υποβολής της πράξης με ακρωνύμιο          “P-alco” στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.
7ο:

΄Εγκριση  υποβολής αιτήματος από το Δήμο Αλμωπίας προς  της αρμόδιες υπηρεσίες, για την παραχώρηση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού, μήκους περίπου 140 μ., που βρίσκεται εντός του υπ΄ αριθμόν 2001 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. ΄Ορμας. 


8ο:


΄Εγγριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων ΄Εργων (Α.Π.Ε.) του Δήμου Αλμωπίας.
9ο:




΄Εγκριση Πρωτοκόλλων  Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής ΄Εργων παρελθόντων ετών.

10ο:



Τροποποίηση της  αριθμ. 186/2013 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την κατανομή της  ΣΑΤΑ.
11ο:




Μερική αναμόρφωση  του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.

12ο:



Επιλογή υδρονομέα για το αγρόκτημα της Τ.Κ. Φιλώτειας,  κατόπιν της  αριθμ. 157/2013 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας.
         
           Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...