Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΣ ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταδικάζει τα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών της ΕΕ, των ΗΠΑ και άλλων δυνάμεων ενάντια στη Συρία. Το ενδιαφέρον για το συριακό λαό αυτών που έχουν κυλήσει στο αίμα τους λαούς είναι πέρα για πέρα κάλπικο. Η χρήση χημικών όπλων δήθεν από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις, είναι απλά το πρόσχημα για τον πόλεμο που ετοιμάζεται, για την επέμβαση με την οποία οι ιμπεριαλιστές θέλουν να βάλουν στο χέρι πλουτοπαραγωγικές πηγές και τους δρόμους μεταφοράς τους, να ανταπεξέλθουν στην όξυνση του ανταγωνισμού μεταξύ τους που οδηγεί η παγκόσμια οικονομική κρίση.
Η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει να δηλώσει παρούσα στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα και να αναλάβει για μια ακόμα φορά δραστήριο ρόλο, όπως με την παραχώρηση της βάσης της Σούδας ή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας. Η διεκδίκηση αναβαθμισμένου ρόλου από την κυβέρνηση στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, σημαίνει βαθύτερη εμπλοκή στα σχέδια και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, συνεπάγεται μεγαλύτερους κινδύνους για εμάς και τα παιδιά μας.
Μπροστά στη στρατιωτική επίθεση που βλέπουμε να προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να εκφράσουν την καταδίκη και την αντίθεσή τους. Να βροντοφωνάξουν ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και την εμπλοκή της Ελλάδας. Να απαιτήσουν να κλείσει η βάση - ορμητήριο της Σούδας, να μην διατεθούν οποιεσδήποτε υποδομές της χώρας ούτε ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις για το νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

                      
                                    ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  
                                 MΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)  
                                 Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6978921885, 6936116086  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...