Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.

Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, κόρη μιας των αριστοκρατικότερων οικογενειών.


Όχι μόνο δεν της έλειψε τίποτε από την ανατροφή της, αλλά μεγάλωσε μέσα στα προνόμια και την χλιδή, από κάθε άποψη - οι καλύτεροι δάσκαλοι, το πιο εκλεπτυσμένο περιβάλλον όπου επικρατούσε η τέχνη, η φιλοσοφία και το ευ ζειν, για να μην συζητήσουμε για τα λαχταριστά τεκνά που αθλούνταν γυμνά σε δημόσια θέα.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συχνά σε καλομαθημένες κληρονόμους, κάπου στην εφηβεία της αισθάνθηκε υπαρξιακή ασφυξία από την έλλειψη επιλογών, μιας και δεν είχε λόγο να γκρινιάζει αφού όλα γύρω της ήταν όσο καλύτερα και ωραιότερα γίνεται.

Έτσι, εντελώς αντιδραστικά και χωρίς αιτία, ξεκίνησε μια επανάσταση για να αυτοπροσδιοριστεί κόντρα σε αυτό που αντιλαμβάνονταν ως κατεστημένο που την περιόριζε.

Έτσι, σήμερα, μετά από πολλές λάθος επιλογές και παρορμητικές εκρήξεις, κατέληξε να είναι μια παραληρηματική τσούλα, εθισμένη στα πιο σκληρά ναρκωτικά και τις πιο πολυέξοδες αποτοξινώσεις, με πλατινέ μαλλί, διαμάντια στα ρουθούνια, λιωμένο μακιγιάζ, πλαστικά βυζιά, πανάκριβα αλλά σκισμένα από τις κραιπάλες ρούχα, διάγοντας τον πλέον έκλυτο βίο, σκορπώντας την κληρονομιά της σε αδίστακτους αλήτες και παρασιτικά τσόλια, επιδιδόμενη μαζί τους σε χυδαία λούσα και τερατώδη όργια, με μόνη της παρηγοριά να αφηγείται την κατάντια της ενώ χαχανίζει σε καναπέδες ακριβοπληρωμένων ψυχιάτρων που την κουράρουν διαρκώς μιας και η συμπεριφορά της αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τον εαυτό της και τους γύρω της.

Δεν είναι αναμενόμενο να την βρούμε πνιγμένη από τον ίδιο της τον εμετό μέσα σε κάποια χλιδάτη σουϊτα, όπως τόσες και τόσες άλλες κροίσες που έπλητταν αφόρητα με την ηρεμία στον παράδεισο και είπαν να κάνουν καμιά τσάρκα από την άγρια μεριά?



Από σχόλιο του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...