Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΟΣ "Η ΣΤΑΣΗ 69 ΑΠΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ" ΣΤΟ FACEBOOK.

Magnify Image
  Όποιος είχε την περιέργεια να δει την φωτογραφία των δύο σταρ σε στάση 69, έπεφτε θύμα του ιού που αμέσως εμφάνιζε στο χρονολόγιο του χρήστη ότι είχε διαβάσει την είδηση 
  Να κι ένας ιός που δεν προκάλεσε προβλήματα στους υπολογιστές των χρηστών του facebook, παρά μόνο στο... πρεστίζ τους.
   Η περίφημη πλέον φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη και της συντρόφου του, Μαρίας Σολωμού, στην παραλία να βρίσκονται σε στάση 69, στάθηκε αφορμή να βρεθούν σε δύσκολη θέση αρκετοί χρήστες του fb, κυρίως αυτοί που θέλουν να διατηρούν μια σοβαρότητα στο προφίλ τους.
     Ο συγκεκριμένος ιός, λοιπόν, ξεμπρόστιαζε όσους είχαν την περιέργεια να μπουν στην συγκεκριμένη ανάρτηση και να δουν την επίμαχη φωτογραφία. Με το που έκανε κλικ στην ανάρτηση ο χρήστης, η είδηση εμφανιζόταν άμεσα στο χρονολόγιό του, με την ένδειξη ότι την είχε διαβάσει!
Magnify Image
   Ακολούθησαν... απολογητικές και επεξηγηματικές αναρτήσεις για το θέμα, ιδιαιτέρως από αυτούς που θεωρούσαν ότι το να φαίνεται κάτι τέτοιο στο χρονολόγιό τους αποτελεί δυσφήμιση...



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...