Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Νεκρός ο 49χρονος δρομέας στον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης
Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, αφού ένας 49χρονος δρομέας άφησε την τελευταία του πνοή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος δρομέας «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του, αφού ήδη είχε διανύσει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Ο 49χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν και τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...