Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΟ "ΜΙΡΑΜΟΝΤΕ" ΣΤΑ 1200 μ.

Το Σάββατο 26 Οκτώβρη, Αγίου Δημητρίου, το νεανικό και αγαπημένο μουσικό δίδυμο ΝΙΚΟΣ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ από τα "Λυμένα Κορδονια" εμφανίζονται στο φαντασμαγορικό
 chalet-hotel-spa "MIRAMONTE" στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο.
Με φόντο τις φρεσκοχιονισμένες πλαγιές του Καϊμακτσαλάν, τα δυο ταλαντούχα παιδιά, θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα, για απαιτητικούς ακροατές, καλωσορίζοντας τον χειμώνα στον καταλληλότερο προορισμό.
Το επιμελημένο με αγάπη για τη μουσική πρόγραμμα των παιδιών, ξεκινάει στις 21.00  και οι δυο καλλιτέχνες, φιλοδοξούν να παρασύρουν τις αισθήσεις σας σε μαγικά μονοπάτια, όπου μόνο η μουσική μπορεί να το κατορθώσει.


Το "MIRAMONTE"
Με θέα στο βουνό, το πολυτελές art hotel, αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας σε μια λιτή ατμόσφαιρα που συνδυάζει μίνιμαλ γήινες αποχρώσεις και στιλιστικά αξεσουάρ, τέλεια εναρμονισμένα.
Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου Ν.Πέλλας, προσφέροντας υπέροχη θέα και άμεση πρόσβαση σε όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής, μόλις 17 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και 100 μέτρα από την πλατεία του χωριού.

Απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία με πολυτέλεια που βλέπει ψηλά...

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2381039904, 2381039905, FAX:2381039993







4 σχόλια :

Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο live παιδιά !!Σας αξίζουν τα καλύτερα. Συνχαρητήρια για το άρθρο..

θα έρθουμε και εκεί να σας ακούσουμε.. συνεχίστε έτσι παιδια

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...