Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΗΠΙΕ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΤΟΝ... "ΘΑΝΑΤΟ"!

Click on the slide!
Έχασε τη ζωή του για ένα στοίχημα! 40 χρονος ήπιε μονορούφι δύο μπουκάλια ουίσκι και έπεσε νεκρός - Ο τρίτος θάνατος από αλκοόλ μέσα σε δύο μήνες
Έβαλε στοίχημα με την παρέα του ότι μπορεί να καταναλώσει ένα μπουκάλι ουίσκι και πέθανε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε. 
H απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε καφέ - μπαρ της περιοχής, όπου το θύμα, ηλικίας 40 χρόνων, διασκέδαζε με φίλους του.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με πληροφορίες όταν μια παρέα έβαλε στοίχημα για το ποιος θα μπορέσει να πιει πιο γρήγορα ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι.

Η παρέα του 40χρονου σταμάτησε μετά τα πρώτα ποτήρια, ο 40χρονος συνέχισε και σε ένα τέταρτο της ώρα είχε καταφέρει να πιει σχεδόν ένα μπουκάλι.

Λίγη ώρα όμως αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 40χρονος πέθανε...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...