Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ U2 ΤΟ 2014.

Νέος δίσκος των U2 το 2014
Τα ίδια τα μέλη του κορυφαίου γκρούπ άφησαν να διαρρεύσει, πως ο  δίσκος βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης.
Το τελευταίο άλμπουμ που έβγαλαν ήταν το «No Line On The Horizon» το 2009 κι από τότε η ατυχής εμπλοκή τους μ’ ένα μιούζικαλ, οι φήμες για την πιθανή τους διάλυση, η έμπνευση που δεν έρχεται πια και τόσο εύκολα, οι υποχρεώσεις του φιλάνθρωπου Bono, άφησαν πέντε χρόνια να περάσουν.

Ήδη υπήρχαν πληροφορίες ότι δουλεύουν στη Νέα Υόρκη από τον περασμένο Μάιο, μια με τον Danger Mouse, μια με τον Chris Martin (Coldplay) και να που τώρα ο κιθαρίστας του γκρουπ The Edge και ο μπασίστας Adam Clayton μιλώντας σε ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό, είπαν πως φιλοδοξούν να έχουν τελειώσει ως το τέλος Νοεμβρίου για να προλάβουν να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους και πως ο νέος δίσκος τους έχει έντονη γεύση από τον ήχο του παρελθόντος (τελικά όλα τα γκρουπ με ένδοξο παρελθόν, αυτό κάνουν στις μέρες μας: επιστρέφουν στον ήχο που τους χάρισε παγκόσμια δόξα), αλλά με τη συσσωρευμένη εμπειρία της τελευταίας δεκαετίας

. Μάλιστα ο The Edge, εντελώς ειλικρινής, είπε πως σε κάθε δίσκο προσπαθούν να κάνουν κάτι καινούργιο, αλλά είναι οι οπαδοί που έχουν τον τελευταίο λόγο, επιβεβαιώνοντας στην ουσία αυτό που όλοι γνωρίζουμε: τα πολύ μεγάλα γκρουπ και οι πολύ γνωστοί μουσικοί είναι τελικά απόλυτα δέσμιοι του τι θέλουν οι φαν τους, δηλαδή μία από τα ίδια στην ουσία και κάτι που να θυμίζει τις ένδοξες μέρες τους. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό και θα λάβουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...