Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΘΑΝΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΑΞΙΑΣ 58.000$

Magnify Image
O 55χρονος Romano Dias ο οποίος είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης του, κάποια στιγμή δίψασε και ζήτησε κάτι να πιει.
   Η κόρη του, Katee, του προσέφερε ένα μπουκάλι ενεργειακό ποτό το οποίο είχε στο ντουλάπι της κουζίνας.
   Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, λίγο μετά τις πρώτες γουλιές, ο πατέρας της παραπονέθηκε για τη γεύση του και αμέσως μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά.
   Το μόνο που πρόλαβε να πει πριν πέσει νεκρός ήταν πως ένιωσε ένα κάψιμο στο λαιμό και μια τρομερή δυσφορία.
   Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αμέσως μετά ακολούθησε η νεκροψία η οποία αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου: Liquid Crystal Meth Οverdose.
   Tι είχε συμβεί;
   Το μπουκάλι που η κόρη του είχε επί τρία χρόνια στο ράφι της, όχι μόνο δεν γνώριζε τι περιείχε αλλά το είχε παραλάβει μια μέρα μέσω ταχυδρομείου σε πακέτο με λάθος διεύθυνση και το κράτησε. Ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι ήταν και δεν ασχολήθηκε να δει πως έφτασε εκεί...
   Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο του Cambridgeshire, όπου και συνέβη το οικογενειακό δράμα, το μπουκάλι περιείχε μεθαμφεταμίνη αξίας 58,000$.
   Το μπουκάλι είχε προορισμό έναν έμπορο ναρκωτικών και από λάθος βρέθηκε στο σπίτι της Κatee, η οποία πίστευε πως είχε στην κατοχή της ενεργειακό ποτό με γεύση φρούτων, όπως ανέγραφε και η ετικέτα. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...