Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤΣ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

Το ντέρμπι του Σαλέρνο, Σαλερνιτάνα - Νοτσερίνα, διεκόπη στο 22' έπειτα από μία σειρά από ευτράπελα. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων απείλησαν να σκοτώσουν τους παίκτες τους αν αγωνιστούν, έτσι αυτοί άρχισαν να... τραυματίζονται με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς.
Το ντέρμπι του Σαλέρνο, Σαλερνιτάνα - Νοτσερίνα, για την 3η κατηγορία της Ιταλίας (Lega Pro), διεκόπη στο 22' έπειτα από μία σειρά από ευτράπελα.
Το τοπικό ντέρμπι ξεκίνησε με καθυστέρηση 40 λεπτών, καθώς οι παίκτες της Νοτσερίνα όταν έφτασαν στο γήπεδο αρνούνταν να κατέβουν από το πούλμαν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι οπαδοί της ομάδας τους τους απείλησαν με την ίδια τους την ζωή σε περίπτωση που παίξουν σε αυτό το ματς.
Μετά από συζητήσεις με τους εκπροσώπους της αρχής του πρωταθλήματος η Νοτσερίνα συμφώνησε να παίξει, αλλά τελικά υπήρχε... σχέδιο.
Μετά από δύο λεπτά αγώνα η Νοτσερίνα έκανε και τις 3 αλλαγές της και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν παίκτες λόγω τραυματισμού (5 συνολικά προσποιήθηκαν τους τραυματίες), ενώ ένας παίκτης από κάθε ομάδα αποβλήθηκε για μεταξύ τους διαπληκτισμό.
Ο κανονισμός αναφέρει πως για να γίνει ματς πρέπει μία ομάδα να έχει 7 παίκτες στο γήπεδο, έτσι ο διαιτητής το διέκοψε στο 22'.


Οι οπαδοί της Νοτσερίνα λοιπόν δεν ήθελαν να γίνει το ματς διότι δεν τους επετράπη να το παρακολουθήσουν. Όλο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει παραιτηθεί και έχει ζητηθεί από τους παίκτες να μην γίνει κανένα σχόλιο.
Η αρχή του πρωταθλήματος ζήτησε από τον προπονητή, Κάρλο Περόνε, να εξηγήσει γιατί έκανε 3 αλλαγές μετά από μόλις δύο λεπτά αγώνα, ενώ ο ίδιος ο Περόνε τόνισε: "Πρόκειται για μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αναρωτηθούμε πως έγινε αυτό. Είναι άνθρωπος του αθλητισμού και νιώθω μεγάλη απογοήτευση".
Δείτε το VIDEO...






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...