Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Συγκλονιστικό αίτημα για δουλειά από συνταξιούχο λόγω αναπηρίας που του έκοψαν τη σύνταξη
Απροσδόκητη ήταν η αγγελία που έστειλε 55χρονος συμπολίτης στο XanthiPress.gr ζητώντας με μεγάλη αξιοπρέπεια και σεμνότητα εργασία, προκειμένου να συμπληρώσει τα 100 ευρώ που απαιτούνται για τα φάρμακά του. Το κείμενο που έστειλε ανέφερε:

Συνταξιούχος λόγω αναπηρίας 55 ετών ζητά εργασία γιατί του διακόπηκε η σύνταξη, δεν έχω κινητικά προβλήματα και μπορώ να απασχοληθώ σε εργασία με όχι βαριά σωματική καταπόνηση (π.χ. περίπτερο, βενζινάδικο, βραδινός φύλακας, καφενείο, εξωτερικές εργασίες και οποιαδήποτε συναφή εργασία), Χρειάζομαι 100 ευρώ τον μήνα για τα φάρμακά μου και αυτές είναι οι απαιτήσεις μου.


Για πληροφορίες στο email:synanap@gmail.com



Σοκαριστική η περιγραφή της κατάστασης

Όμως όταν ζητήσαμε περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση που βιώνει ο άτυχος συμπολίτης (ένας από τους πολλούς που ταλαιπωρούνται με τις αδικαιολόγητες διακοπές συνταξιοδότησης και τις τεράστιες καθυστερήσεις), αλλά και τυχόν νομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με σύνταξή του, το σοκ ήταν μεγαλύτερο. Μας απάντησε, μεταξύ άλλων:

Μέχρι να ξαναπεράσω επιτροπή και να ξαναβγεί η σύνταξη (αν ξαναβγεί) μπορεί να περάσει και ένας χρόνος. Εχω 2 παιδιά που σπουδάζουν αλλά εργάζονται ταυτόχρονα και τα καταφέρνουν μόνα τους, η σύζυγος μου,καρκινοπαθής θα της διακόψουν σίγουρα την σύνταξή της. Δεν γνωρίζω πια σε αυτή την κατάσταση τι είναι σωστό και τι λάθος. Γιά μένα είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, γιατί αν δεν μπορέσω να πάρω τα φάρμακα μου δεν θα επιζήσω για πολύ. Αν δεν ήμουν πιστός άνθρωπος σάς μιλάω ειλικρινά ότι το καλλύτερο για μένα θα ήταν να βαλω τέλος στην ζωή μου, να σταματήσω να επιβαρύνω και τα παιδιά μου μα και τούς φορολογούμενους συνπολίτες μου. Θα ήταν ευχής έργο αν μιλούσατε σε γνωστούς σας.


Συγκλονίζει η υπόθεση

Το ΧanthiPress.gr απάλειψε τις υπόλοιπες πληροφορίες που απέστειλε ο ευγενής συμπολίτης καθώς ήταν ιδιαίτερα προσωπικές και δεν πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο δημοσίευσης. Όμως ακόμη και όσα δημοσιεύονται είναι ιδιαίτερα σκληρά και δείχνουν την εξαθλίωση στην οποία οδηγούν οι βάρβαρες πολιτικές, ανθρώπους αξιοπρεπείς, η ζωή των οποίων καταρρέει από την μία μέρα στην άλλη! Βασικό αντικείμενο του ρεπορτάζ είναι η αγγελία του 55χρονου συμπολίτη, ο οποίος ζητά δουλειά και το mail του απευθύνεται σε όσους μπορούν να του προσφέρουν εργασία.


Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...