Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ « Αρωγή 12+»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ « Αρωγή 12+» 
Νέα Ζωή σε 12 βήματα.
"Συμπαρασταθείτε στο σύλλογο αγοράζοντας όμορφα μπλουζάκια".

Από την υπεύθυνη του νομού Πέλλας 
Γεωργίου Γεωργία
Τηλέφωνο επικοινωνίας για παραγγελίες  t-shirts: 6970993700 Facebook: https://www.facebook.com/georgia.georgiou.1253

 Η «Αρωγή 12+» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.
 Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων. Το πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνει συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα εθισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φίλους και συγγενείς, σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20.30-22.00 στο ξενοδοχείο Park, στην Ίωνος Δραγούμη 81, έναντι υπουργείου, στη Θεσσαλονίκη και κάθε Τετάρτη 17.00-18.30 Αίαντος και Αγχιλλέως 22, Ταύρος , στην Αθήνα.
 Παράλληλα, για την ενίσχυση του έργου της και κυρίως την ενδυνάμωση του κοινωνικού μηνύματος ελπίδας που προσπαθεί να περάσει, η «Αρωγή12+» διοργανώνει τακτικά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις - δράσεις (το «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ», «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ», «NO LIMITS» + ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,» , «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ κ.α).

 ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:

 «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ» και η ΚΑΜΠΑΝΙΑ μας με τα μπλουζάκια με το αισιόδοξο μήνυμα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΤΩΡΑ» (THERE IS LIFE NOW) που φιλοτέχνησε ο σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Τσιγάρος και αγκάλιασαν διάφοροι επώνυμοι, προσπαθώντας να καθιερωθεί όπως αντίστοιχη καμπάνια με τον καρκίνο του μαστού.
 «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ» Μαραθώνιοι με dance aerobics, zumba, hip hop με την ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων δασκάλων, σχολών αεροβικής και γυμναστηρίων.
 «NO LIMITS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ οι μαχητές των ring δίπλα στους μαχητές της ζωής υποστηρίζοντάς μας με μέρος των εσόδων από τις διοργανώσεις τους με promoter τη Γεωργία Μπιτάκου.
 «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ δείχνοντας την ευαισθητοποίησή της η σχολή «GRAFTS» , η πιο αναγνωρισμένη στο χώρο των γυμναστών υποστηρικτών μας με μέρος των εσόδων τους από τα συνέδρια.
 «GRAFTS» + HUGS NO DRUGS δημιουργώντας ένα flashmob με τη συμμετοχή 300 εθελοντών χορευτών από την γνωστή πανελληνίως σχολή χορού.
 EDWARD JEANS + «DON'T DRUG, DANCE WITH YOUR JEANS!!» χρησιμοποιώντας ως όχημα τη νεανική ένδυση και τη δυναμική ενός unisex urban fashion brand προκειμένου να επικοινωνήσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι υπάρχει λύση στο σκληρό αγώνα κατά των ναρκωτικών!

Κάντε τις παραγγελίες σας και αποκτήστε τα υπέροχα μπλουζάκια στο τηλέφωνο: 6970993700





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...