Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2-1




Ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο καλογυμνασμένες ομάδες στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων.
Νικήτρια μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναδείχτηκε η ομάδα των Προμάχων με σκορ 2-1 του Μέγα Αλεξάνδρου Άρνισσας.


1ο ημίχρονο
Από το 1΄ η Άρνισσα, χάνει σουτ στο τέρμα του Χατζή το οποίο πηγαίνει άουτ. Στο 9' ο Παπαδόπουλος κάνει σουτ και γεμίζει την εστία του χατζή, διαμορφώνοντας το σκορ στο 0-1. Στο 15' ο Νάνος, με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα προς την εστία του Αγγελάκη ο οποίος το αποκρούει. Ακόμη μια ευκαιρία για τον τοπικό ΑΣ στο 17 από τον Αμπάρη, ο οποίος σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 22', ο Αγγελάκης κάνει μια δυναμική απόκρουση από φάουλ που εκτέλεσε ο Αμπάρης. Τριπλή ευκαιρία στο 26' και ένα φοβερό δοκάρι από τον Νάνο. Στο 32' ο χατζής αισθανόμενος αυτοπεποίθηση, αποκρούει φοβερά  τη μπάλα. Στο 43' και πάλι η τοπική ομάδα των Προμάχων, χάνει ευκαιρία με τον Αμπάρη (δοκάρι) να ισοφαρίσει το σκορ.  Στο 44', αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους με το Παπαδόπουλο μπροστά, σουτάροντας άουτ.

2ο ημίχρονο
To δεύτερο ημίχρονο ξεκινά όμορφα για τους γηπεδούχους, αφού ο Νάνος στο 46' σουτάρει από την μικρή περιοχή, αλλά αδυνατεί να ισοφαρίσει το ματς. Στο 50' και πάλι ο Νάνος, μετά από άστοχο σουτ στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 55, ο Λίμπαρης των φιλοξενούμενων σουτάρει προς την εστία του Χατζή και αστοχεί, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 56', ύστερα από αντεπίθεση των γηπεδούχων σεντράρει ο Άτζος και με μια κεφαλιά αστραπή ο Νάνος ισοφαρίζει το παιχνίδι. Στο 63' ο τερματοφύλακας της Άρνισσας αποκρούει σουτ-βολίδα από τον Καραδοσίδη. Εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό και ο Θεοδώρου των φιλοξενούμενων στοχεύει την εστία του Χατζή, σουτάρει και στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 80' και πάλι ο Θεοδώρου, σουτάρει ευθύβολα προς την εστία των γηπεδούχων, αλλά ο Χατζής για ακόμη μια φορά ξεδιπλώνει το ταλέντο του αποκρούοντας τη μπάλα. Αλλαγή του Σέλκου από τον ΑΣ Πρόμαχοι με τον έμπειρο Τάκη Γκιότση στο 83'. Ο Καραδοσίδης με κεφάλια στο 84', από την μικρή περιοχή της Άρνισσας πάει να κάνει το 2-1. Αλλαγή του Τσιτιρίδη από τον Μέγα Αλέξανδρο Άρνισσας με τον αξιόλογο Δολιάνη στο 86'. Το 2-1 γίνεται στο 92' όπου εκτελώντας φάουλ ο Αμπάρης, ο Μούγιος υπολογίζει τη πορεία της μπάλας όπου με μια σωστή κεφαλιά βρίσκει τα δίχτυα του Αγγελάκη.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Α.Σ.ΠΡΟΜΑΧΟΙ 
Χατζής
Σατζάκης (Στελής)
Τούμπης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ
Αγγελάκης
Παπαδόπουλος Τ.
Λίμπαρης



Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χατζής
Μούγιος
Καραδοσίδης
Τούμπης
Νάνος Δ.
Άτζος
Λεμονίδης
Αμπάρης
Σέλκος - (Γκιότσης)
Προίκος - (Στελής)
Νάνος Γ.


ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ
Αγγελάκης
Γκέζιος
Τσιτιρίδης
Καμπουρής
Κάρτας
Μεταξάς Κ.
Λιμπάρης
Μεταξάς Λ.
Παπαδόπουλος Λ.
Θεοδώρου Ε.
Παπαδόπουλος Τ. 

Διαιτησία
Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
Ε. ΒΑΜΒΑΚΑΣ
Γ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ










          THIS IS SPARTAAA!!!!



ΕΝΤΕ ΛΑ ΜΑΓΚΕ ΝΤΕ ΒΟΤΑΝΙΚ




















        0-1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΥΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ "ΚΤΜ" ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ...
-ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
-ΑΣΕ! ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!!








ΤΑΚΗΣ..."ΑΣΕ ΜΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ".....  ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ..............ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!! ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ....
ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!




1-1 ΝΑΝΟΣ Γ












2-1 ΛΑΡΥ





ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...