Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.

Διονύσης Σταμενίτης: « Εγκρίθηκε και γίνεται πράξη το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο  στην Πέλλα του Δήμου Πέλλας».
Με απόφαση του ΚΕ.ΣΥ.ΠΕ. γίνεται δεκτή η πρόταση της 3ης ΥΠΕ για τη δημιουργία Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου στην Πέλλα του Δήμου Πέλλας, με σκοπό την εξυπηρέτηση και την παροχή υπηρεσιών υγείας τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των επισκεπτών που καταφθάνουν στην περιοχή κάθε χρόνο.
Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική καθώς για τα περιστατικά, τα οποία δεν χρήζουν εξειδικευμένης φροντίδας, οι κάτοικοι της Πέλλας αλλά και των γύρω χωριών δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται στην πόλη των Γιαννιτσών αλλά θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο  ιατρείο.
Ο κ. Σταμενίτης αναφορικά με την εν λόγω εξέλιξη τόνισε: « Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για την ανάπτυξη της. Με προσπάθεια όλων των συμβαλλόμενων μερών καταφέραμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο στοχεύει στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, στη μείωση της ταλαιπωρίας τους και την οικονομική τους ελάφρυνση καθώς με τη δημιουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου δεν θα είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται από τον τόπο κατοικίας τους προκειμένου να τους παρασχεθούν  υπηρεσίες υγείας.
Ταυτόχρονά, η δημιουργία του θα εξυπηρετήσει και την ασφάλεια των επισκεπτών που καταφθάνουν κάθε χρόνο στην περιοχή προκειμένου να επισκεφθούν το Μουσείο της Πέλλας και τον αρχαιολογικό χώρο, δίνοντας έτσι μια δυναμική στην περαιτέρω ανάπτυξη της Πέλλας.

Το πρώτο βήμα έγινε, όμως είναι σημαντικό από εδώ και πέρα,  μετά την έναρξη της λειτουργίας και την μέτρηση των αναγκών που θα προκύψουν, να εργαστούμε ώστε να υπάρξει επαρκέστερη στελέχωση του ιατρείου». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...