Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ.


Διονύσης Σταμενίτης : « Διατηρούνται δύο υποκαταστήματα και δύο γραφεία ΙΚΑ στον Νομό Πέλλας»
« Συνάντηση του Βουλευτή με τη Διοίκηση του ΙΚΑ ».

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΙΚΑ πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τη διάρθρωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ στον νομό Πέλλας, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης του ζητήματος.
Ο κ. Σταμενίτη ενημερώθηκε από τη Διοίκηση του ΙΚΑ ότι βάσει του νέου οργανογράμματος διατηρούνται δύο υποκαταστήματα  ΙΚΑ στις πόλεις της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και δύο γραφεία ΙΚΑ στις πόλεις της Αριδαίας και της Σκύδρας. Σημειώθηκε μάλιστα ότι το νέο οργανόγραμμα είναι έτοιμο και απομένει η αποστολή του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την τελική έγκριση. 
Ο κ. Σταμενίτης αναφορικά με την εξέλιξη δήλωσε: « Είναι πολύ σημαντικό για το Νομό Πέλλας το γεγονός ότι διατηρούνται οι εν λόγω υπηρεσίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τη μείωση της ταλαιπωρίας τους αλλά και την οικονομική τους ελάφρυνση, καθώς οι ασφαλισμένοι δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται για διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Έγινε μια σημαντική προσπάθεια από όλους μας προκειμένου κανένας Δήμος του Νομού μας να μην στερηθεί των υπηρεσιών του ΙΚΑ, η οποία απέδωσε καρπούς, και νομίζω προκαλεί την ικανοποίηση όλων».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...