Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η 73ΧΡΟΝΗ DJ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ.

Η μεγαλύτερη και πιο περιζήτητη dj στον κόσμο: 73χρονη ξενυχτάει στα decks κάνοντας τους νέους να παραληρούν [εικόνες&βίντεο]

Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά, προφανώς πρεσβυωπίας, το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν, τα πιο μοντέρνα ρούχα και στο γεμάτο ρυτίδες της πρόσωπο το πιο πλατύ χαμόγελο μία 73χρονη γυναίκα από την Βαρσοβία της Πολωνίας ξέρει πολύ καλά να κάνει σχεδόν κάθε βράδυ ένα πράγμα: Να ξεσηκώνει τους νέους με τις μουσικές της επιλογές πίσω από τα decks στα μεγαλύτερα κλαμπ.
Ο λόγος για την μεγαλύτερη σε ηλικία dj στον κόσμο. Την γλυκιά Wika Szmyt, η οποία είναι περιζήτητη για τις ικανότητές της πίσω από τα decks.
Η αγάπη της για τη μουσική δεν την έκανε να σταματήσει ακόμα και σε ηλικία 73 ετών να μιξάρει στα μεγαλύτερα κλαμπ της πόλης και να γίνεται η αγαπημένη dj της νεολαίας.



Μπορεί να είναι 73 ετών, ωστόσο, όπως δηλώνει η ίδια νιώθει 25 και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τα decks μέχρι να πεθάνει.



Μάλιστα, όπως αναφέρει το oddstuffmagazine.com, η trendy γιαγιά ξέρει τις απαιτήσεις που έχει κάθε «κοινό» και κάθε φορά πράττει ανάλογα.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...