Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΗΣ (Αμερικάνος) ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".


ΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ)
 – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
 ΤΟΥ κ. ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  ‘ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ‘.

Οι εκλογές του Μαΐου του 2014 πρέπει να σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας, για την Αλμωπία. Ο συνδυασμός 
‘ η Αλμωπία της καρδιάς μας’ έχει ως στόχο να φέρει ενότητα και με πολύ δουλειά μπορούμε  να καταφέρουμε όλα αυτά που οι προηγούμενοι από μας δεν μπόρεσαν.

 Με τιμά ιδιαίτερα  η επιλογή του Δημήτριου Μπίνου να ανήκω στον συνδυασμό του και να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ και με όλους τους υπολοίπους εκπροσώπους του συνδυασμού. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα που έχει θέσει η ‘Αλμωπία της καρδιάς μας’.


Γεννημένος στους Προμάχους Αριδαίας το 1959 και κάτοικος του χωριού μέχρι και σήμερα γνωρίζω από πρώτο χέρι της ανάγκες και τις ελλείψεις αυτού του τόπου.  Κύρια ενασχόληση μου είναι η υλοτομία και η γεωργία. Τομείς οι οποίοι χρειάζονται την προσοχή του δήμου και της πολιτείας για να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά καθώς μόνο μέσω της αγροτικής παραγωγής μπορεί να έρθει η ανάπτυξη.

 Επίσης  από το 2008 μέχρι και σήμερα είμαι πρόεδρος του ΓΠΣ (γεωργικός πιστωτικός συνεταιρισμός) Προμάχων . Η εμπιστοσύνη σας στην ‘Αλμωπία της καρδιάς μας’ θα μας δώσει επιπλέον δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα από αυτά που έχουμε ονειρευτεί για το μέλλον του τόπου.

18 σχόλια :

ΠΟΙΟ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;

kamia allh douleia den exeis na kaneis re amerikane;;ouououou

Απο μικρος στη βιοπάλη, δουλεψε πολυ σκληρα και καταφερε να γινει απο τους καλυτερους οικογενειαρχες. Παραδειγμα εργατικοτητας , τετοιοι εργατες χρειαζονται. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

AΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ

Αμερικανε ο ξαδερφος σου κατεβαίνει με τον ΚΌΓΙΟ για σενα τι θα μεινει ..

Δυνατή υποψηφιότητα!!! Καλός άνθρωπος. Μπράβο και με την νίκη!!

σιγα την δυνατη υποψηφιοτητα με το ζόρι για τοπικο συμβουλιο κάνει δεν εχει τυχη να εκλεγει αλλα παιδια δεν εχει το χωριο ;

Καλα λεει ο φιλος ας αφησει καμιά δουλειά και για κανενα αλλο.Ειπαμε παραδειγμα εργατικότητας αλλα μονο για την οικογενεια οπως ολοι για το συνολο λιγο δυσκολα.

Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ? ΕΛΕΟΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.

ΠΡΟΣ 8.43 Εάν πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που πρέπει να κατέβουν βγες έξω και παρότρυνε τα. Και όχι τα διερωτάσαι στην υπολογιστή σου, με ένα σχόλιο σε ένα άρθρο. Οσον αφορά την υποψηφιότητα Γούδη είναι καλώς δεχούμενη όπως και οποιαδήποτε άλλη. Το αποτέλεσμα θα κριθεί λίαν συντόμως στις εκλογές.

12¨51 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...